Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagyon megbántott. Ti hogy reagálnátok?
Múlt héten szombaton voltunk vásárolni párommal. Többször kérdeztem, hogy mit szeretne enni a hétvégén, ő nem tudja… Kiválasztottam, hogy akkor rakott zöldbab lesz. Mutattam is neki képet.
Vasárnap reggel neki állok csinálni, ő addig PS-t nyomta. Raktam be zenét stb. Aznap(vasárnap) kapott egy üzenetet a kollégájától, hogy lebetegedett és nem tud menni dolgozni. Így neki többet kell dolgoznia. Az étellel elkészültem, mielőtt ettünk volna elszaladtam gyorsan WC-re. Párom elkezdte kiszedni az ételt, de nem tudta jól kiszedni, ezért pár falat a konyhapulton landolt. Elkezdett szorozni, hogy milyen szar ez és én miért megyek pont a kajálás előtt WC-re, ő nem tudja kiszedni, különben is ezt a szar kaját amúgy se szereti. És zavarta a zeném, amit hallgattam főzés közben. Nem tudott koncentrálni a játékra. Na itt nagyon kifakadtam, hogy ha szar a kaja miért nem mondott egy másikat, amit megcsinalhattunk volna? A sok nem tudommal nem tudok mit kezdeni. A zenére meg miért nem tudta volna azt mondani, hogy halkabban?
Annyira szapult engem, hogy elkezdtem sírni, ezek után se voltam kedves hozzá. Megmondtam neki, hogy nem én tehetek azért, mert a kollégája lebetegedett és ne rajtam töltse ki a stresszt.
Tegnap nem is aludtam nála annyira megbántott.
Őszintén nagyon megbántott vasárnap óta sírok (nem folyamatosan). Rossz kedvem van stb.
Volt már nektek ehhez hasonló megbántódottság? Hogy léphetnék túl rajta?
Nem voltam még soha ilyen helyzetben és nem is leszek.
Ott kezdődik a dolog, hogy én nem főzök olyannak, aki közben csak fetreng.Dolgozzon valamit ő is.
De még ettől eltekintve.Ha nem mondja meg mit akar enni, akkor ehet abból, ami jut, és hálás lehet érte.
Ha szarozza az ételt, felőlem éhen is pusztulhatna, majd főz akkor magának.
"Kiválasztottam, hogy akkor rakott zöldbab lesz. Mutattam is neki képet."
A párod értelmi fogyatékos? Nem tudja mi az a rakott zöldbab?
Mekkora egy utolsó paraszt.
Kérdező: ha egy kicsit is szereted magad, akkor nem tűröd ezt a bánásmódot!
A párod valami fogyatékkal élő személy?
Mi az, hogy nem tudja magának kiszedni az ételt?
Én egyébként utálom az ilyen embereket akik mindenbe is bele tudnak kötni, mert éppen nem áll fel a fasza vagy éppen szar a kedve. Tipikus mentalitás az, hogyha neki valami nem tetszik akkor jobb a lelkének, ha belerúghat valakibe. (Ez most éppen te voltál.)
"Aznap(vasárnap) kapott egy üzenetet a kollégájától, hogy lebetegedett és nem tud menni dolgozni. Így neki többet kell dolgoznia."
Talán ez volt az alap baja, nem te. Rajtad csak levezette. Az ilyen szitukban én rávilágítok, hogy amikor a világgal van baja, ne belém rúgjon, aztán leülök zabálni.
De erre magadtól is rájöhettél volna, amikor leírtad az egész sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!