Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszintén ti hogyan reagálnátok? Ha vitatkoznátok a párotokkal és ő mérgében neki vágna valamit az autód szél védőjéhez, magyarul be törné.
Figyelt kérdés
júl. 22. 15:09
1/15 anonim válasza:
Indulatkezelési problémának mondanám elsőnek, bár nyilván nagyon fobtos tényező, hogy mi volt a kiváltó oka az ilyen szintű kiakadásának?
3/15 anonim válasza:
Örülnék, amúgy is meg van repedve már egy jó ideje. Így fizethetné ő az egészet.
4/15 anonim válasza:
Az biztos hogy kifizetettném vele a kárt elsőnek utána próbálnám megbeszélni a vitát vele.
5/15 A kérdező kommentje:
Én adtam neki egy pofont ezért. Helytelenül viselkedtem?
júl. 22. 15:24
6/15 anonim válasza:
Jól van, csak a szokásos provokálás. Ugorgyunk.
7/15 anonim válasza:
#5 ezesetben megérdemlitek egymàst. Két dühkezekési problémás barom vagytok.
8/15 anonim válasza:
az anyád téredekalácsát!!! mondanám neki
9/15 anonim válasza:
1. Válaszoló voltam és lelettem pontozva. Mindenki kifizetette volna blabla. Erre kiderül mégse ok nélkül volt, amit elfelejtett megemlíteni a kérdező egy olyan lényeges részletet, hogy lekevert a nőjének egy pofont. Akkor mi a f*szt vagy kiakadva kedves kerdező? Ha téged b*szott volna pofán olcsóbb lett volna valoban. De mit vagy felhaborodva?
10/15 anonim válasza:
Nőként ha betörném a szélvédőjét az valószínűleg annyira kizökkentene, hogy azonnal visszavennék, és később természetesen kifizetném.
De ha az lenne a reakciója, hogy pofonvág, akkor nem hogy nem fizetném ki, de nem is látna többet. Az autó még mindig egy tárgy. Én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!