Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy szakítson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy szakítson a párjával és költözzön hozzám végre?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit nagyon szeretek. Ő is szeret engem.

Ami a kapcsolatunkat illeti, nem vagyunk együtt. Neki párja van, akivel együtt él, de találkozgat velem, nálam randizunk mindig, néha nálam alszik, olyankor azt mondja, hogy elmegy a baratnőjéhez, vagy a pasija hazamegy a szüleihez, és ilyenkor jön át hozzám titokban.

Igazából azért csalja a párját velem, mert a srác bántja őt, ez a lány szakítani szeretne, de nem mer/nem tud. A pasija ossza be a fizuját. Nincs hová mennie, a barátai nem tudnák befogadni. A szülei nem fogadnák be (szektások, szerintük nem szakítás kell abba a kapcsolatba, hanem házasság, meg gyerek, mert úgy "illik").

Maradtam én, mint lehetséges opció, de hozzám nem akar, nem mer. Azt mondja, hogy fél attól, hogy megint úgy jár, minta mostani pasijával, merthogy az is normális volt, aztán fokozatosan 2 év együttélés alatt derült ki, hogy ilyen, előtte vele is minden rendben volt.

De nekem tényleg eszemben nincs bántani, meg terrorizálni őt. Ő meg mégsem jön, mert mi van, ha velem is rosszul jár, meg hogy ha jönne, akkor nem állnának szóba vele többet a szülei, és azt nem bírná ki.

Nem tudom mit tehetnék. Tudom, hogy bántja a párja, fizikálisan is. Tudom, hogy ez a lány nem ver át engem, láttam rajta nem egy kék-zöld foltot. Lehúzni se akar, kb semmit nem fogad el tőlem, meg ilyenek. Amikor együtt vagyunk, akkor a titkolózást leszámítva olyan, mintha ez egy normális párkapcsolat lenne köztünk.

dec. 1. 23:10
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

#30 "És akkor miért nem költözik mondjuk Hozzád? "

Már a fő kérdésben is leírtam.

dec. 5. 16:07
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

"fél attól, hogy megint úgy jár, minta mostani pasijával"

Tehát nem bízik benned?

dec. 5. 16:12
 33/38 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen ember simán képes levetni magát a lépcsőről, csak hogy meglegyenek a foltok és teljes legyen a sztori.
dec. 5. 21:37
 34/38 A kérdező kommentje:

#32 Nem erről van szó, de ezt már elég részletesen elpofáztam.

Fél attól, hogy a szülei nem állnának vele szóba. Fél attól, hogy velem is így tönkre megy évek alatt a kapcsolat. Őszintén megértem a nézőpontját. Most X időnként kap egy kis szeretetet tőlem, van kapcsolata a szülőkkel. Ha jön velem, akkor a szülei többet nem beszélnek vele. Azok után, hogy mennyi ideje bántja a párja, meg nem vagyok meglepve, hogy ha arra gondol, hogy velem is tönkre megy mindent, akkor ugyanaz lesz.

#33 Jó, de mért állna érdekében ezt tenni? Nem támogatom anyagilag, nem fogad el tőlem semmit. Konkrétan főzök kettőnknek, vagy együtt főzünk, amikor jön, meg filmet nézünk, dumálunk, szexelünk. Nem hiszem, hogy pár tál ételélt, meg a popcornért bárki levetné magát a lépcsőn.

Ha csak szexpartner kell, akkor simán találna. Még el is titkolhatná, hogy valakije van, hogy ne legyen esélye.

dec. 6. 00:14
 35/38 anonim ***** válasza:
50%

"Nem érted, hogy nem tud hová menni?(Hacsak nem hozzám) Nincs pénze, elveszi a párja."

Többen leírtuk, hogy ez mért lehetetlen.

Te hova teszed a fizetésed, mért nem veszi el senki?

Na ugye.

Képzeld el, neked van egy lakótársad, aki elveszi a teljes fizetésed, és ez ellen évekig nem tudsz tenni semmit!

Ez reális neked??

dec. 6. 00:24
 36/38 anonim ***** válasza:
#34 nem hallottál még a figyelem-junkiekról? Egy nagyon durva eset hálójában vagy. A figyelem az a drog, ami kell neki. Nem a szex, nem a pénz, nem a szeretet. Természetesen mentális beteg az illető. Ugyanolyan, mint a krónikus hazudozó baratnő, akiről pár válasszal odébb írt valaki. Te nagyon szépen besz,,ptad a meséjét. De annyira azért nem, hogy rendőrségi feljelentést tegyél, vagy elcipeld egy kórházba a vélhető belső sérülései miatt. Egyszer muszáj lesz felébredned ebből a történetből, az is kacifántos sztori lesz, az már tuti.
dec. 6. 06:54
 37/38 anonim ***** válasza:
És amúgy nem vicc, ha valakin tenyérnyi kék-zöld foltok vannak, pláne rendszeresen, akárhogy is szerezte őket. Orvoshoz kell menni. A NaNet hívd föl, az a minimum.
dec. 6. 07:02
 38/38 anonim ***** válasza:
Az is gáz lenne nyilván, ha a barátját ártatlanul meghurcolnák. Már ha tényleg létezik ez a barát. Szóval nehéz eset na.
dec. 6. 07:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!