Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy szakítson a párjával és költözzön hozzám végre?
Van egy lány, akit nagyon szeretek. Ő is szeret engem.
Ami a kapcsolatunkat illeti, nem vagyunk együtt. Neki párja van, akivel együtt él, de találkozgat velem, nálam randizunk mindig, néha nálam alszik, olyankor azt mondja, hogy elmegy a baratnőjéhez, vagy a pasija hazamegy a szüleihez, és ilyenkor jön át hozzám titokban.
Igazából azért csalja a párját velem, mert a srác bántja őt, ez a lány szakítani szeretne, de nem mer/nem tud. A pasija ossza be a fizuját. Nincs hová mennie, a barátai nem tudnák befogadni. A szülei nem fogadnák be (szektások, szerintük nem szakítás kell abba a kapcsolatba, hanem házasság, meg gyerek, mert úgy "illik").
Maradtam én, mint lehetséges opció, de hozzám nem akar, nem mer. Azt mondja, hogy fél attól, hogy megint úgy jár, minta mostani pasijával, merthogy az is normális volt, aztán fokozatosan 2 év együttélés alatt derült ki, hogy ilyen, előtte vele is minden rendben volt.
De nekem tényleg eszemben nincs bántani, meg terrorizálni őt. Ő meg mégsem jön, mert mi van, ha velem is rosszul jár, meg hogy ha jönne, akkor nem állnának szóba vele többet a szülei, és azt nem bírná ki.
Nem tudom mit tehetnék. Tudom, hogy bántja a párja, fizikálisan is. Tudom, hogy ez a lány nem ver át engem, láttam rajta nem egy kék-zöld foltot. Lehúzni se akar, kb semmit nem fogad el tőlem, meg ilyenek. Amikor együtt vagyunk, akkor a titkolózást leszámítva olyan, mintha ez egy normális párkapcsolat lenne köztünk.
#21 Azért nem minden bántalmazó olyan, hogy a külső szemlélőnek az egyértelmű legyen. Ennek a lánynak a pasija is olyan, hogy ez többnyire fel se tűnne kívülről, hogy valami nem oké...
Anyámnak is volt egy ideig olyan exe, akitől mehetett akárhová, csak aztán otthon ment a balhé. Nehéz is volt a fickótól szabadulni, mert hát "olyan rendes", meg biztos anyám túlzott, mert "hát de eljárhatsz mellette".
Nem gondolnám, hogy ez a lány átver. Nem használ ki semmilyen téren. Még csak azt se lehet mondani, hogy de szexuálisan használ ki, csak épp nem veszem észre, mert nekem is jó. Nem szexelünk mindig, amikor jön.
Én elhiszem, hogy lehet valakin pár kék-zöld folt attól, hogy nem verik, mert random nekimegy az asztal sarkának, meg társai, de attól nem lesz rajta 3-4 majdnemhogy tenyérnyi folt.
A lány azt mondja, hogy őt a pasija azért nem viszi, mert a szülőknél nem férne el, a pasinak anno a tesójával, volt közös a szobája, a tesó 15 éves, a szülők meg nem engedik, hogy a tesó mellett a szobában a másik egyszemélyes ágyon ketten aludjanak. Máshol még nincs hely, a nappaliban a kihúzható kanapé már foglalt, ott a pali szülei vannak.
De olyanra már volt példa, hogy a pasi úgy lépett le a szüleihez szombat hajnali indulással, hogy a kamrát ahol minden kaja van, bezárta, kulcsot elvitte , lakást bezárta, csaj kulcsát szintén elvitte... Mekkora szerencse, hogy volt másolatom a lakáskulcsból, mert annyi volt a bezárásos fenyegetőzés korábban a pasas részéről, hogy egy gyors kulcsmásolós kitérőt kellett tennem egy hétvégén...
"#5 És hová meg miből költözzön, ha nincs pénze, mert a párja elveszi tőle?"
Hát ez baj.
Rendőrségi ügy, bűncselekmény!
Ne adja neki oda!
Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy odaadjam a pénzemet.
Mentálisan se normális dolog ez!
Én ilyen lúzert se tudnék szeretni.
Vagy arra bazírozol, hogy neked adja oda...?:)
13: "Szenvedsz? Hitegetnek? Elhúzzak előtted a mézesmadzagot? De a boldogságot nem kaphatod meg, hiába tepersz, mindig van kifogás? Ez egy toxikus nő, akinek a karmaiban vagy, de nem látod a fától az erdőt."
Szerintem is!
Elég FELTŰNŐ kívülről nézve, hogy sehogy se tud hozzájárulni a kapcsolathoz, de a férfi adjon bele mindent.
Még amit mond, annak a fele lehet hazugság is.
De ez egy lehetetlen szitu! HOGYAN mentse meg? Megmentősdiben van egy megmentési lehetőség. Ebben nincs.
Kérdező, mondtad már neki, hogy költözzön hozzád és visszautasította?
Akkor mit vár?
Hogyan szeretné megoldani a helyzetét?
Mégis mi okból vagy egy ilyen nővel?
Csalja veled a pasiját, hazudozik neki, elvileg szeret, meg stb de közben esze ágában nincs onnan lelépni - nem hozzád!, hanem úgy elmenni, elhagyni őt.
Ha akarna, megoldaná, írom ezt úgy, hogy az előző kapcsolatomban bántalmaztak, mégis kiléptem belőle.
Ja, és a meséje fele nem igaz, ebben biztos lehetsz csak jó neki eljátszani az áldozatot.
Meglepődnél, hogy egyes emberek milyen férgek és milyen sztorikat képesek kitalálni, hogy a másik megsajnálja őket.
Nekem is volt olyan egyetemi barátnőm - VOLT! -, aki félelmetes, miket összekamuzott. Veri, bántalmazza a barátja, nem engedi el, meglopja, stb.
Ezzel szemben az igazság az volt, hogy a barátnőm krónikus hazudozó és azt sem szabad elhinni, amit kérdez.
A te csajod ugyanez.
"A pasija három hetente hazautazik hétvégére az anyjáékhoz a lány nélkül. Nem egy agysebészet annyi időre lelépni hozzám, titokban."
Ha titokban lép le és nem vállal fel, az semmi. Csak megcsalja a párját, akihez ragaszkodik, és akit nem akar elhagyni.
Beszéltetek már közös jövőről?
#26 Nem érted, hogy nem tud hová menni?(Hacsak nem hozzám) Nincs pénze, elveszi a párja.
Azért vagyok vele, mert szeretem
#27 Ok, szerinted hazudik. Akkor magyarázd már el, hogy hogy kerülnek rá a tenyérnyi kék-zöld foltok?
Saját magát veri? Smink? Ha az utóbbi, akkor miért nem jön le fürdéskor sem? Csak arra beszerzett hihetetlenül tartós sminket, hogy engem hülyítsen?
Biztos nagyon megéri a közös kajálásért, meg a filmezéskor elfogyasztott popcornért cserébe...
#28 Beszéltünk róla. Azt állítja, hogy ő nagyon szeretne velem összeköltözni egyszer, de fél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!