Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy szakítson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy szakítson a párjával és költözzön hozzám végre?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit nagyon szeretek. Ő is szeret engem.

Ami a kapcsolatunkat illeti, nem vagyunk együtt. Neki párja van, akivel együtt él, de találkozgat velem, nálam randizunk mindig, néha nálam alszik, olyankor azt mondja, hogy elmegy a baratnőjéhez, vagy a pasija hazamegy a szüleihez, és ilyenkor jön át hozzám titokban.

Igazából azért csalja a párját velem, mert a srác bántja őt, ez a lány szakítani szeretne, de nem mer/nem tud. A pasija ossza be a fizuját. Nincs hová mennie, a barátai nem tudnák befogadni. A szülei nem fogadnák be (szektások, szerintük nem szakítás kell abba a kapcsolatba, hanem házasság, meg gyerek, mert úgy "illik").

Maradtam én, mint lehetséges opció, de hozzám nem akar, nem mer. Azt mondja, hogy fél attól, hogy megint úgy jár, minta mostani pasijával, merthogy az is normális volt, aztán fokozatosan 2 év együttélés alatt derült ki, hogy ilyen, előtte vele is minden rendben volt.

De nekem tényleg eszemben nincs bántani, meg terrorizálni őt. Ő meg mégsem jön, mert mi van, ha velem is rosszul jár, meg hogy ha jönne, akkor nem állnának szóba vele többet a szülei, és azt nem bírná ki.

Nem tudom mit tehetnék. Tudom, hogy bántja a párja, fizikálisan is. Tudom, hogy ez a lány nem ver át engem, láttam rajta nem egy kék-zöld foltot. Lehúzni se akar, kb semmit nem fogad el tőlem, meg ilyenek. Amikor együtt vagyunk, akkor a titkolózást leszámítva olyan, mintha ez egy normális párkapcsolat lenne köztünk.

dec. 1. 23:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
71%

Abelegondoltál,hogy ha kideül a viszonyotok,azért mennyit fog kapni a lány? Akkor már nem biztos,hogy egy két folttal megússza. Hacsak nem hullafoltokkal. Szóval aki ilyet meg mer tenni,és bármikor lebukhat,az nem,nem fél annyira.

Egy esélyt adnék neki,menjen el pszichológushoz,és törjön ki abból amiben most van. Ha ezt nem teszi meg,akkor se magát,se téged nem tisztel.

dec. 2. 08:07
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ha kiderül a kérdező is kapni fog a pasitól valószínűleg. Egyébként én azt se hiszem el, hogy nem lenne hová mennie. Ő csak szeretőt akar maga mellé és esze ágában sincs otthagyni a párját aki bár odacsap neki akkor is elengedi a barátnőkkel szórakozni.
dec. 2. 08:14
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
1es vagyok.Szenvedsz? Hitegetnek? Elhúzzak előtted a mézesmadzagot? De a boldogságot nem kaphatod meg, hiába tepersz, mindig van kifogás? Ez egy toxikus nő, akinek a karmaiban vagy, de nem látod a fától az erdőt. Neked a megmentő program fut az agyadban, erre cuppannak a bántalmazó emberek.
dec. 2. 08:19
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt kifelejtettem, hogy meg is csal. És még azt is eléri, hogy te sajnáld. Full kattant a nő. Amúgy hívd a NaNe-t tanácsért.
dec. 2. 08:22
 15/38 A kérdező kommentje:

#5 És hová meg miből költözzön, ha nincs pénze, mert a párja elveszi tőle?

#7 Szerintem nem az van elsősorban, hogy bennem nem bízik, hanem az, hogy nagyon fél, de úgy kb mindentől. Én megértem, hogy miért ilyen. Most vagyok én neki az erőszakos párja mellett, velem boldog, vannak örömteli pillanatok, stb. Ha velem is ennyire elcsesződne, akkor nem lenne olyan kapcsolata, ami boldoggá teszi.

#8 Nem gondolnám, hogy veszélyben lenne a testi épségem egy frusztrált szerencsetlentől, aki csak nőkkel mer kemény lenni.

És nem undorodom ettől a lányról. Basszus, szeretem őt... Szeretném, ha biztonságban lenne, lehetőleg mellettem.

A pasijának meg nehezen tudná "előadni" amit nekem. Én nem verem őt meg ilyenek...

#9 Kifejezetten élvezi velem. Az elmondása alapján a párjával nem élvezi az együttléteket, mindig sírás a vége...

#10 Nem kihasználni szeretném...

dec. 2. 08:26
 16/38 A kérdező kommentje:

#11 Én is aggódom amiatt, hogy mi lesz, ha lebukik...

Viszont a találkozóink nagyon diszkrétek. Nem véletlenül nem randizunk nyilvános helyen, hanem csak nálam. Nagy a város, el lehet kerülni az ismerősöket...

#13, 14

Persze, direkt manipulál... Még véletlenül sem az van, hogy fél. Nem hiszem, hogy annyira szórakoztatná az, hogy "manipulál", hogy bevállalja csak ezért, hogy verje a pasija. Tökre megéri.

Azt meg ne hívjuk megcsalásnak, hogy nem mer elmenni a párjától, aki erőszakos vele.

dec. 2. 08:41
 17/38 anonim ***** válasza:
67%
Én szóltam.
dec. 2. 08:53
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a nőd marhára fél az agresszor párjától, aki elveszi a pénzét is, ezért nem tud túle elköltözni, meg szektásak a szülők is, azok is helytelenítenék, mert az értékrendjükbe nem fér bele a szakítás (de a házasságon kívüli együttélés az oké), de az gond nélkül megoldható és minden tekintetben vállalható, hogy rendszeresen pár pásztoróra erejéig nálad dugassa magát...Attól nem fél, hogy kitudódik és agyonverik érte (ha kevesebbért kap, vajon ezért mi lenne a jussa...), veled együtt (még téged is veszélyeztet). Igazi főnyeremény a nőd, komolyan. Jobb nem volt?

Kisgyerek, sírás lesz a vége, és nem neki...Nyisd már ki a szemed, és lásd már meg a valóságot!

dec. 2. 09:17
 19/38 A kérdező kommentje:

"a házasságon kívüli együttélés az oké"

Annak se örülnek a szülei, azt csak hajlandóak lenyelni, de nagyon nyaggatják, hogy legyen már házasság.

"az gond nélkül megoldható és minden tekintetben vállalható, hogy rendszeresen pár pásztoróra erejéig nálad dugassa magát"

A pasija három hetente hazautazik hétvégére az anyjáékhoz a lány nélkül. Nem egy agysebészet annyi időre lelépni hozzám, titokban. Meg amúgy havi egyszer elengedi a lányt a "messze lakó barátnőhöz" hétvégére. A "barátnő" fedezi, közben meg nálam van...

"Attól nem fél, hogy kitudódik és agyonverik érte (ha kevesebbért kap, vajon ezért mi lenne a jussa...)"

De, fél tőle.

"veled együtt (még téged is veszélyeztet)."

Nem gondolnám, hogy nekem félni kéne a beszri pasijától. Nem egy kigyúrt, erős fickó az...

dec. 2. 10:57
 20/38 anonim ***** válasza:
81%
Nem normális vagy vele együtt, de majd ráfizetsz. Az lesz hogy elzavar melegebb éghajlatra, vagy hozzád költözik, de a változatosság kedvéért téged fog megcsalni a mostani párjával hiszen agybeteg ringyó. Persze te is ringyó vagy ugyanúgy ha nyugodtan a szerető szerepét bevállaltad. Szenvedjetek, megérdemlitek. (:
dec. 2. 11:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!