Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy szakítson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy szakítson a párjával és költözzön hozzám végre?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit nagyon szeretek. Ő is szeret engem.

Ami a kapcsolatunkat illeti, nem vagyunk együtt. Neki párja van, akivel együtt él, de találkozgat velem, nálam randizunk mindig, néha nálam alszik, olyankor azt mondja, hogy elmegy a baratnőjéhez, vagy a pasija hazamegy a szüleihez, és ilyenkor jön át hozzám titokban.

Igazából azért csalja a párját velem, mert a srác bántja őt, ez a lány szakítani szeretne, de nem mer/nem tud. A pasija ossza be a fizuját. Nincs hová mennie, a barátai nem tudnák befogadni. A szülei nem fogadnák be (szektások, szerintük nem szakítás kell abba a kapcsolatba, hanem házasság, meg gyerek, mert úgy "illik").

Maradtam én, mint lehetséges opció, de hozzám nem akar, nem mer. Azt mondja, hogy fél attól, hogy megint úgy jár, minta mostani pasijával, merthogy az is normális volt, aztán fokozatosan 2 év együttélés alatt derült ki, hogy ilyen, előtte vele is minden rendben volt.

De nekem tényleg eszemben nincs bántani, meg terrorizálni őt. Ő meg mégsem jön, mert mi van, ha velem is rosszul jár, meg hogy ha jönne, akkor nem állnának szóba vele többet a szülei, és azt nem bírná ki.

Nem tudom mit tehetnék. Tudom, hogy bántja a párja, fizikálisan is. Tudom, hogy ez a lány nem ver át engem, láttam rajta nem egy kék-zöld foltot. Lehúzni se akar, kb semmit nem fogad el tőlem, meg ilyenek. Amikor együtt vagyunk, akkor a titkolózást leszámítva olyan, mintha ez egy normális párkapcsolat lenne köztünk.

tegnap 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Konkrétan így ő bántalmaz téged.
tegnap 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:

#1 Nem bántalmaz. Nem igazán értem, miről beszélsz.

Elmondja, hogy mitől fél, ez nem bántalmazás.

tegnap 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"...meg hogy ha jönne, akkor nem állnának szóba vele többet a szülei, és azt nem bírná ki."

Sajnos amíg így vélekedik, addig nem tudsz mit tenni.

tegnap 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Küld el pszichomókushoz, mert olyan fokú pszihés sérülések dolgoznak benne a háttérben ami miatt betegesen fél a konfliktusoktól és saját magától sosem fog tudni lépni.
tegnap 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ott van még az az opció, hogy nem a párjával lakik, tehát nem költözik hozzád, és a mostanitól viszont elköltözik.

Akkor ki sem alakulhat az, amire ő azt mondja: "mi van, ha". Mert akkor nem függ a lakhatása senkitől, ennyi!

ma 00:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!