Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztizés ellen mi lenne a jó megoldás?
Figyelt kérdés
Barátnőm néha teljesen elveszti az önkontrollt, hisztizésbe és gátlástalan tombolásba kezd. Na most én ilyenkor egy ponton hangosan tapsolni kezdek, hogy ebből a hisztizésből valahogyan kizökkentsem. Általában szokott is használni, és tényleg olyankor kicsit észhez tér, visszatér a valóságba, hogy tudjak vele beszélni, megnyugtatni. De mostanában ő ezt utólag nagyon is sérelmezi, hogy én mit tapsikolok neki, meg hogy én őt teljesen hülyének nézem. Szóval én már nem tudom mit tegyek, szerintetek amikor ilyen önmagáról is teljesen megfeledkező állapotba csap át legközelebb, mivel kellene kizökkentenen?ma 12:41
1/7 anonim válasza:
Próbáltad már azt, hogy odafigyelsz rá, hogy ne azt érezze hogy “hisztiznie” kell, hogy meghalld?
2/7 magyarul csipsz (o_o ) válasza:
Csöndben maradni és fapofával végighallgatni a műsort, majd miután a neveletlen hercegnő kitombolta magát, leültetni és megkérdezni tőle, hogy magyarázza már el az Oscar-díjas tragikomédiájának a pontos okát.
3/7 anonim válasza:
A barátnőd egy felnőtt nő. Képesnek kell lennie a civilizált indulatkezelésre. Te annyit tudsz tenni, hogy odafigyelsz rá. Nem akkor, amikor már tombol, hanem még akkor, amikor szépen beszél. Nagyon valószínű, hogy nem kapja meg tőled azt a figyelmet, törődést, amit elvárna. Mondjuk az ő részéről nem a tombolás a helyes megoldás, hanem a szakítás. Ha ilyen rosszul érzi magát melletted, akkor inkább menjen, keressen mást.
4/7 anonim válasza:
Két irány létezik:
1. A barátnőd nem teljesen normális, ki kellene deríteni, hogy mi okozza a hisztirohamokat.
2. Te torzítod el a helyzetet, és képtelen vagy meghallgatni, és felfogni amit mond.
5/7 anonim válasza:
Ezt hozod ki belőle. Én akkor voltam ilyen, amikor a partnerem teljesen elhanyagolt, folyamatosan bántalmazott és megalàzott. Ez olyan stresszt okozott, hogy így jött ki rajtam. Aztán én voltam beállítva mindenféle bolondnak meg fogyatékosnak. Mérgező kapcsolatban voltam. A férjemmel soha nem volt ilyen problémám, ugyanis egyrészt nem bàntalmaz, nem aláz meg, nem kiabál és nem üvöltözik velem. Ha van valami probléma, akkor kultúraltan megbeszéljük. Beszédes a barátnőd reakciója, érdemes lenne elgondolkodnod. Valószínűleg nem csak benne van a hiba.
6/7 anonim válasza:
Még a kóborkutyáknak is vannak alapvető pszichológiai tesztek, kiadható-e családhoz.
Na valószínű barátnőd még ezen sem menne át.
Nekem is volt párom, akitől falra lehetett volna mászni, kérdés, milyen az idegrendszere aki ilyen mellett él.
Aztán van olyan is, aki már attól őrjöngőrohamot kap, mert: mostmiénemválaszolsz?
7/7 anonim válasza:
Igen, bunkózással könnyen ki lehet zökkenteni az embert. De mondjuk megértéssel, empátiával hosszab btávon többre lehet jutni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!