Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen esetben mit kéne tenni? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit kéne tenni? Van megoldás, vagy szakítani kéne?

Figyelt kérdés

Leírva lehet, hogy nevetséges, de ez a helyzet. Szóval, a barátommal 7 hónapja vagyunk, de nem érzem úgy, hogy ennek nagy jövője lenne. Mindkettőnknek ez az első kapcsolata, előtte csak randijaim voltak fiúkkal, de sosem lett belőlük kapcsolat. Aztán amikor jött ő, nagyon megkedveltem, örültem, hogy na most végre vele el tudnám képzelni, hogy együtt vagyunk.

Az elején minden az újdonság varázsával hatott, közös programok, sok beszélgetés, stb.

Azonban azóta nem érzem azt, amit az elején. Nem érzem azt, hogy szerelmes lennék. Ami tudom, egy idő után valahol normális, na de az nem 7 hónap! Ilyenkor én még nagyon is igényelném a "rózsaszín ködöt", a szerelem érzését. De ezen kívül van más is: nem feküdtünk még le egymással. Azt tudni kell, hogy mindketten szűzek vagyunk, de ő erősen kimutatja, hogy már nagyon szeretné, én viszont nem. Sokszor gondolkoztam rajt, hogy mi lehet az oka. Szerintem az, hogy amikor elkezd kezdeményezni, én nem igazán izgulok fel, kb ilyen semleges érzésem van, engem nem fűt a vágy. Ezen kívül az is benne van a pakliban, hogy szégyenlős vagyok, ami gondolom szintén nem normális, ha már hónapok óta együtt vagyok egy fiúval. Én pedig nem szeretném muszájból elveszíteni, csak mert a barátom akarja.(Javítsatok ki, ha rosszul gondolom.) Mentségére szóljon, hogy nem erőszakoskodik, megérti, de látom rajta, hogy bántja.

Meg nem is tudom, mostanában kiütköznek ellentétek, amik eddig nem, ő nagyon érzékeny lelkű,könnyen sértődik is, nagyon stresszes, imád panaszkodni, ami olykor már idegesít.

Eszembe jutott már a szakítás gondolata, hogy lehet jobb lenne, az ő idejét sem húznám, ő is tudna ismerkedni, meg én is. Ő azonban-mint ahogy már mondtam-nagyon érzékeny, és azt tudom, hogy engem nagyon szeret és nem szeretnék neki fájdalmat okozni.

Mit kéne tennem?

Mindketten 20 évesek vagyunk.

okt. 30. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te már tudod, ez a kérdés is azért irodott, legyél őszinte magaddal és vele is. A kapcsolat elején már eldöl a sorsa egy kapcsolatnak, csak imádjuk a szönyeg alá seperni, és kifogásokat gyártani.

Te már tudod, vagy sejted, de behelyettesitheted magad egy kivülálló szemével, hogy ez nem a te sztorid és rögtön meglátod, hogy ebben igazából nincs potenciál részedről, szánadlomból pedig nem érdemes kapcsolatban maradni.

okt. 30. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Ne vesztegesd az időt
okt. 30. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Vicc kategória vagytok. Neked egy aszexuális férfi való neki meg egy olyan csaj aki elnézi hogy ennyi idősen szűz még.
okt. 30. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejönne a pasi már rég nem lennél szűz. Ne húzzátok egymás idejét tovább.
okt. 30. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem te is tudod a választ. Nem szeretnél vele lenni, nem vonz, idegesít, stb, ezek mind azt jelzik, hogy te nem vagy belé szerelmes. Ha az lennél, akkor a kezdeti, féktelen rózsaszín köd után is kívánnád, keresnéd a társaságát, nem éreznéd ezt egy extra feladatnak. Az is lehet hogy te még nem vagy készen egy kapcsolatra, mert nagyon fiatal vagy de ezzel nincsen semmi baj.

Sajnálatból ne legyél senkivel, ez neki is rosszat tesz. Ülj le vele, szépen beszélgess vele, válaszolj a kérdéseire, engedd hogy kiszomorkodja magát és engedd el, had élje az életét és ne vesztegesse rád az idejét. Ez az érett viselkedés.

okt. 30. 13:28
 6/9 Fulár ***** válasza:
100%

Szűznek lenni ebben a korban nem szégyen.Sőt!Akár tiszteletre méltó is lehet.

Nem vagytok egymásnak valóak.Sajnos megesik az ilyesmi az életben.Sokazor nem is egyszer.Ilyenkor kár halasztani az elkerülhetetlent.Váljatok szêt.Ez így tisztességes a pároddal szemben is.Inkâbb egyedül mint egy rossz kapcsolatban.

okt. 30. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
17%
Tapasztalt chipendale pasi szűztelenítést vállal, garanciával xd
okt. 30. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Aszex vagy ennyi. Hiába szakítasz vele, mert akkor meg a másik csávónak fogod az idejét rabolni. Engedd neki h más nőt kúrogasson és így ő is boldog lesz meg te is.
okt. 30. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem azzal az emberrel, akiben akkor a legjobban megbíztam. Én sem voltam szerelmes, viszont egy percig nem bántam meg.
okt. 30. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!