Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hét után kidobott a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hét után kidobott a párom, mert elmeséltem neki, hogy az exemmel jóban vagyunk, és együtt szoktunk tanulni, de miért lenne ez baj?

Figyelt kérdés

Igazából az egész nagyon gyorsan eszkalálódott, kérdezte, hogy van-e szombat délelőttre programom, mert elmehetnénk egy reggelizőbe, mondtam, hogy van, az exem átjön hozzám, mert fel kell készülnünk egy órai prezentációra, mivel egy szakra, egy egyetemre és egy gyakorlatra járunk.

Visszakérdezett, hogy ugye szórakozok vele?

Mondtam, hogy nem, ez nem is volt titok, ha előbb szóba jött volna akkor is elmondom neki, + a legutóbbi barátom sem zavarta, sem a szüleim, és ha ennyit nem tud elviselni, akkor gondolkozzon el, hogy rendben van-e vele minden önbizalom téren.

Nyilván ha megakarnám csalni, akkor nem mondanám el neki, hogy átjön az exem…

A vége az lett, hogy szerinte nem vagyok normális, és szakított velem.

Pedig azt hittem, hogy végre találok egy normális embert aki rendben van magával, és nem tekint minden férfire úgy mint egy vetélytársra.

nov. 19. 10:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%

Megkérdezi, hogy randiztok-e. Te azt mondod nem, mert az exed átmegy hozzád (mindegy milyen csinált indokkal). Csak kettesben lesztek.

És te vagy az, aki pocskondiázza ezt a fiút, aki elhagyott. Oké... Veled valami nagyon nincs rendben.

nov. 19. 13:25
 22/27 anonim ***** válasza:
71%
😂😂😂Szerintem 101(nem is 100)%, hogy az execske a faszára húz téged bármikor amikor akarja. Ha meg mindketten szinglik vagytok akkor duplán. Nemhiába vége az előző pasiddal is a kapcsolatnak. Nemhiába nem szólnak anyádék semmit. Csesznek rá, vagy már szóltak és mivel téged nem érdekel mit beszéltek már inkább nem szólnak. Nem létezik, hogy oda megyek tanulni ahová az ex és még vele is tanulok szóban. Még könyvtárba se vagyok képes tanulni. És még le is mondom a randit. Az i betűn a pont, hogy titkoltad és még te vagy felháborodva, te nevezed önbizalomhiányosnak az újonnan szerzett exed. Holott beteg vagy az agyadra!🤣🤣🤣
nov. 19. 13:32
 23/27 anonim ***** válasza:
58%
szóban/szobán*
nov. 19. 13:33
 24/27 anonim ***** válasza:
4%
1-essel és pártfogóival vannak problémák, ezt pedig fickóként mondom, mindemellett 10-esnek van nagyjából igaza.
nov. 19. 14:54
 25/27 anonim ***** válasza:
14%

Örülj neki, hogy csak három hetet pazaroltál erre a beteg, önbizalomhiányos, féltékeny kis pötsre!

Teljesen normális dolog jó viszonyban maradni az exszel. Az előbbi válaszolók nagy része beteg agyú, élen az 1-es kis "mucikával".

nov. 19. 16:56
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy megmarad egy jó viszony (köszönünk az utcán, váltunk pár szót), és hogy kettesben(!) otthon(!) akármit csinálok vele, az szerintem két külön dolog.
nov. 19. 17:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Én is jóban vagyok az exemmel. De az hogy átmegyek hozzá "tanulni", az már nem az a kategória. :D Exxel ilyet nem csinál normális ember.
nov. 20. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!