Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hét után kidobott a párom, mert elmeséltem neki, hogy az exemmel jóban vagyunk, és együtt szoktunk tanulni, de miért lenne ez baj?
Igazából az egész nagyon gyorsan eszkalálódott, kérdezte, hogy van-e szombat délelőttre programom, mert elmehetnénk egy reggelizőbe, mondtam, hogy van, az exem átjön hozzám, mert fel kell készülnünk egy órai prezentációra, mivel egy szakra, egy egyetemre és egy gyakorlatra járunk.
Visszakérdezett, hogy ugye szórakozok vele?
Mondtam, hogy nem, ez nem is volt titok, ha előbb szóba jött volna akkor is elmondom neki, + a legutóbbi barátom sem zavarta, sem a szüleim, és ha ennyit nem tud elviselni, akkor gondolkozzon el, hogy rendben van-e vele minden önbizalom téren.
Nyilván ha megakarnám csalni, akkor nem mondanám el neki, hogy átjön az exem…
A vége az lett, hogy szerinte nem vagyok normális, és szakított velem.
Pedig azt hittem, hogy végre találok egy normális embert aki rendben van magával, és nem tekint minden férfire úgy mint egy vetélytársra.
Mucikam, ebben a storyban, TE vagy a nem normális, nem pedig az exed
Teljesen igaza volt!
34N
Ilyeneket kapcsolat elott jo letisztazni. Ki milyen kapcsolatban maradt az exekkel.
Szeeintem errol erdemes lett volna szolnod, teljesen erthetoen reagalt, nekem sem fert volna bele ez, ha igy utolag kozlod.
Amikor osszejottem a parommal 4 eve, o is egy kozos projekten volt az exevel. A kulonbseg annyi, hogy o szolt rola, nem pedig titolta, majd elszolta magat.
1essel értek egyet, nem csodálkoznék a helyedben ha a szombati reggelit azért mondaná le az illető mert az exét várja gyakorlatilag szobára tanulni.
Attól még hogy a szüleidet meg a legutóbbi barátodat nem zavarta, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez egy normális elfogadott dolog.
Te fordítva mégis mit szólnál hozzá? Mire gondolna minden épeszű ember?
Ezt nőként írom, hogy eléggé elmérted magad, belementél az "áruló" kategóriába. A férfi részéről teljesen normális volt a felháborodás, minden valamirevaló pasi így érezne szerintem... A többi az ilyen papucs kategóriás.
És itt nem is a vetélytársról van szó, pláne nem önbizalomról, hanem arról, hogy te nőként megalázod.
Pont amiatt reagált így mert van önbizalma, férfi kiállása. Én így látom!
36/nő
"és ha ennyit nem tud elviselni"
Miért kéne ezt bárkinek is elviselni, hogy az exével jár össze? :D Bármi is legyen az indok...
Le leszek pontozva, de szerintem nagyon gáz a hiszti amit a csávó leművelt.
Komolyan kérdezem mit kellene csinálnia a kérdezőnek? Ha az első randin közli, hogy évfolyamtársak az exével, akkor akkor hagyják ott rögtön. Ha azt mondta volna csak, hogy egy évfolyamtársával találkozik, kihagyja az ex részt, hogy ne legyen balhé, aztán valahogy utólag kiderül, akkor is ő lenne a legnagyobb szemét ri_banc a világon. Hagyja ott az egyetemet, vagy mi itt a jó válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!