Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hét után kidobott a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hét után kidobott a párom, mert elmeséltem neki, hogy az exemmel jóban vagyunk, és együtt szoktunk tanulni, de miért lenne ez baj?

Figyelt kérdés

Igazából az egész nagyon gyorsan eszkalálódott, kérdezte, hogy van-e szombat délelőttre programom, mert elmehetnénk egy reggelizőbe, mondtam, hogy van, az exem átjön hozzám, mert fel kell készülnünk egy órai prezentációra, mivel egy szakra, egy egyetemre és egy gyakorlatra járunk.

Visszakérdezett, hogy ugye szórakozok vele?

Mondtam, hogy nem, ez nem is volt titok, ha előbb szóba jött volna akkor is elmondom neki, + a legutóbbi barátom sem zavarta, sem a szüleim, és ha ennyit nem tud elviselni, akkor gondolkozzon el, hogy rendben van-e vele minden önbizalom téren.

Nyilván ha megakarnám csalni, akkor nem mondanám el neki, hogy átjön az exem…

A vége az lett, hogy szerinte nem vagyok normális, és szakított velem.

Pedig azt hittem, hogy végre találok egy normális embert aki rendben van magával, és nem tekint minden férfire úgy mint egy vetélytársra.

nov. 19. 10:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
#10: Készülhet egyedül is. Ha van lehetőséged, hogy szándékosan kényelmetlen helyzetbe hozol valakit, vagy nem, akkor gondolom te sem az első opciót választod.
nov. 19. 10:37
 12/27 anonim ***** válasza:
89%

"ha előbb szóba jött volna akkor is elmondom neki"

Itt a probléma, hogy nem hoztad szóba már az elején. Alapból az ember nem feltételezi azt ismerkedéskor, hogy a randipartnere még összejárogat az exével, így nem az ő kötelessége lett volna rákérdezni, hogy "figyi, képben van még az exed?" hanem neked kellett volna elmondani őszintén. Nagyon hülye duma, hogy "ha szóba jött volna". Nyilván nem véletlen titkoltad eddig. Azon felül, miért kell az exeddel készülni, egyedül nem tudsz tanulni? Hagyjuk már a hülye dumát, ráadásul emiatt mondtad le a randit. Teljes mértékben megértem a fickót, hogy dobbantott, írom ezt nőként.

nov. 19. 10:45
 13/27 anonim ***** válasza:
91%

#10 Egyedül is fel lehet készülni, és képzeld el egy szakra nem 2 ember jár, hogy pont csak az exeddel lehessen dolgozni.

A csaj ragaszkodik hozzá, ez ennyi. Kuka.

nov. 19. 10:51
 14/27 anonim ***** válasza:
83%
Mert az elejétől fogva tudnia kellett volna az exről. Ráadásul lemondtad a talit vele mert te KETTESBEN tanulsz az exszel. Minden épeszű ember nemtől függetlenül ilyen helyzetben inkább búcsút intene a másiknak. Tény, hogy inkább veled vannak gondok a családoddal és exszeddel együtt.
nov. 19. 10:59
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező ez nem az önbizalomhiányról szól hanem ellenkezőleg. Van önbecsülése és nem hagyja, hogy továbbra is hülyét csinálj belőle. Szüleidre hivatkozni amikor felnőtt vagy nem éppen erős érv. Valamint a volt barátodra sem hiszen a múltba tartozik. Egyébként reggelizőbe hívott el és te lemondtad mert te délelőtt tanulsz az egyik exszeddel. Ráadásul egy suliba, egy szakra jártok és nem is tudott róla ismerkedés elején. Persze, hogy felhúzta magát. Tök jogos. Döntsd el szerintem minél előbb, hogy az exeddel akarsz lenni, vagy inkább befejezed vele a "barátkozást".
nov. 19. 11:13
 16/27 anonim ***** válasza:
53%

"Nyilván nem véletlen titkoltad eddig."

Eddig. Kemény három hétig.

Csak az a fura, kérdező, hogy már a Párodnak nevezed, pedig még nem is ismeritek egymást. Ezt nagyon kevés idő.

"kérdezte, hogy van-e szombat délelőttre programom"

Tehát kétféle válaszra számíthatott.

Az egészben csak az "ex" szó volt a zavaró.

Kemény 3 hét után szakított veled. Remélem, hamar ki fogod heverni.

nov. 19. 11:18
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

10

Ugyan már. :) Lehet egyedül is készülni. Vagy bármelyik más évfolyamtársával az egyetemről.

nov. 19. 11:26
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Én nem vagyok féltékeny típus, de erre nekem is felszaladt volna a szemöldököm, hogy nem érünk rá randizni, mert átmegy az ex. Mintha csak ketten lennétek azon a szakon. Mással nem lehet tanulni? Vagy ha már így van, más lenne egy semleges helyen. De hogy átjárkál órákra, azon az ágyon fetrengve tanultok, ahol régen ...hát én ilyet nem mernék meghúzni, pedig van 2 exem, akivel jóban vagyunk, de nem járkálnak hozzám.
nov. 19. 12:06
 19/27 anonim ***** válasza:
79%

"Pedig azt hittem, hogy végre találok egy normális embert aki rendben van magával, és nem tekint minden férfire úgy mint egy vetélytársra."

Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy miért vagy kontaktusban szakítás után az exeddel. Abnormális, hogy egymásra támaszkodtok, együtt tanultok és amiatt önértékelési gondokkal küzdőnek nevezed a három hetes "pasid". Nem is ismered, hogy te ilyesmit ki tudj jelenteni biztosan.

Jobban tennéd ha inkább utána néznél annak, hogy az exeddel betegesen kötődtök egymáshoz és az nem jó egyikőtöknek sem.

nov. 19. 12:40
 20/27 anonim ***** válasza:
96%

Én legkevésbé sem vagyok féltékeny típus, én ebben a helyzetben nem azért szakítottam volna.

Azért szakítottam volna mert egy ennyire alacsony érzelmi intelligenciával megáldott ember, mint te a fizetnének érte sem kellene.

nov. 19. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!