Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny, van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedek egy férfival, kb mostanra lett kimondva, hogy együtt vagyunk. Soha nem bízik meg bennem, pedig okot erre nem adtam. Ez valószínűleg amiatt van, hogy neki nincsenek barátai, se hobbijai, így k.rvára ráér engem ellenőrizgetni, meg baszogatni. Csak hogy az elmúlt 1-2 hétből hozzak néhány példát:

- meg kell vele osztanom a tartózkodási helyemet, hogy mindig lássa merre vagyok.

- egyik nap este 10-kor bealudtam, mert az előző napokon keveset aludtam, fáradt voltam. Általában későn fekszem le, most éppen korán sikerült elaludni, amiről őt előzetesen nem tájékoztattam. Kiverte a balhét, hogy biztos valami fickót áthívtam magamhoz és vele voltam. Mondtam neki, hogy nem, amúgy is menstruálok, hol van ebben a logika? Erre meggyanúsított, hogy akkor biztos “csak” lesz.ptam. Nem hitte el, hogy aludtam, elkérte a telefonomról az alváskövető adatait, hogy tényleg aludtam-e.

- átmentem anyámhoz, amiről neki előzetesen nem szóltam, csak amikor már ott voltam. Meggyanúsított, hogy biztos nem is ott vagyok, küldjek neki képet. Küldtem képet, mire azt találta ki, hogy az már biztos régebbi kép és valójában nem is anyámnál vagyok.:)

- elmentünk együtt valahova, amikor is elköszönésnél ránéztem a férfinemű személyzet egyik tagjára, kb 2 másodpercig néztem, amíg vártam, hogy visszaköszönjön, mire ebből hatalmas balhét csinált, kb mindennek elhordott, mert ránéztem egy férfira elköszönés céljából.

- ha nem írok neki vissza 10 percen belül már kombinál, hogy biztos megcsalom, ezt meg azt csinálom, őt leszarom stb.

- már az sem elég neki, ha megosztom vele a tartózkodási helyemet, be akarja kamerázni a lakásom, hogy mindig lássa éppen mit csinálok.

Ezek mellett a személyisége is elég kiállhatatlan, pl folyton ő generálja a veszekedést a tévképzeteiből, majd amikor meg akarom magam védeni, meg sem hallgatni, csak rám förmed, hogy nem érdekli, hagyjam abba. Amikor meg én csípem fülön valamilyen hazugsággal, akkor azt nagyon ügyesen megfordítja a javára, és elkezd engem támadni, valami tök oda nem illő dologgal, hogy a végén nekem kelljen magyarázkodnom, és ő legyen megint az áldozat. “A legjobb védekezés a támadás” stratégiát folytatja, ezt már megfigyeltem. Bevallotta, hogy ő soha nem kér bocsánatot semmiért, szerinte ő tökéletes, mindig mindent jól lát és gondol.

Mi a véleményetek, van értelme folytatni, vagy az ilyen sosem fog megváltozni? Kezd nagyon elegem lenni belőle.

27 évesek vagyunk mindketten.

szept. 17. 14:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépen kérlek, addig menekülj, amíg lehet. A saját lelki békéd érdekében.
szept. 17. 20:27
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Feljebb írták, hogy ő egy nárcisztikus férfi.

Ő inkább már pszichopata.

Pokol lessz az életed ha vele maradsz.

szept. 18. 00:30
 23/28 anonim ***** válasza:

A leírt pontokból egyetlen egy elég lenne, hogy a barátnőm ha megcsinálja, akkor iszonyatosan kiakadnék, hogy mégis mi ez a bizalmatlanság és ha ennyire azt gondolja, hogy megcsalom, akkor nincs értelme az egész kapcsolatnak.

Én is ha bármelyiket megcsináltam volna a bnőmmel, akkor minimum szakítás közelbe kerülünk, és helyre tesz.

Pedig engem életem során 3 vagy több alkalommal megcsaltak barátnőim, mégis képes vagyok bízni még mindig.

És minek megosztani a mobilom tartózkodási helyét, ha azt is ki tudnám játszani, HA AKARNÁM!

stb. stb.

Pláne ha megosztom, akkor se hiszi el, hogy ott vagyok. Akkor minek is?

Ő ezeket talán azért próbálja csinálni, hogy megnyugtassa magát, de soha semmitől sem fog megnyugodni. Mentálisan beteg és ha kiszolgálod, akkor sajátmagadat zárod börtönbe.

szept. 18. 06:35
 24/28 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a tanácsaitokat és szakítottam vele. Látszólag jól fogadta, azt mondta, hogy amúgy is szakítani akart velem, mert nem bírja elviselni, hogy vannak fiú barátaim is és alkalomadtán bulizok, neki ez az életmód elviselhetetlen.😅 Hát jó, akkor csak örülök, hogy mindkettőnk ugyanazt akarta.
szept. 18. 20:02
 25/28 anonim ***** válasza:
Jól tetted, gratula. És még szerencséd is volt, hogy nem szállt rád folytatva a hülyeségeit.
szept. 19. 06:41
 26/28 anonim ***** válasza:
76%
Helyes döntést hoztál, de szerintem még nincs vége a történetnek. Csak azért mondta, hogy ő akart szakítani, mert megsértetted a büszkeségét. Nem akarlak ijesztgetni, de tudja hol laksz, tudja anyád címét, és azt is, hogy merre szokták mászkálni. Ha esetleg felbukkan valahol, tartsd magad a döntésedhez, és ne habozz segítséget kérni, mert veszélyes is lehet.
szept. 19. 07:04
 27/28 anonim ***** válasza:

Te elviselhetetlen életmódú cemende! Milyen jól jártál, hogy ilyen kikapós vagy...

Viccet félretéve, nagyon örülök, hogy meglépted, jó döntés volt!

41N

szept. 19. 08:56
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem.
szept. 20. 14:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!