Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny, van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedek egy férfival, kb mostanra lett kimondva, hogy együtt vagyunk. Soha nem bízik meg bennem, pedig okot erre nem adtam. Ez valószínűleg amiatt van, hogy neki nincsenek barátai, se hobbijai, így k.rvára ráér engem ellenőrizgetni, meg baszogatni. Csak hogy az elmúlt 1-2 hétből hozzak néhány példát:

- meg kell vele osztanom a tartózkodási helyemet, hogy mindig lássa merre vagyok.

- egyik nap este 10-kor bealudtam, mert az előző napokon keveset aludtam, fáradt voltam. Általában későn fekszem le, most éppen korán sikerült elaludni, amiről őt előzetesen nem tájékoztattam. Kiverte a balhét, hogy biztos valami fickót áthívtam magamhoz és vele voltam. Mondtam neki, hogy nem, amúgy is menstruálok, hol van ebben a logika? Erre meggyanúsított, hogy akkor biztos “csak” lesz.ptam. Nem hitte el, hogy aludtam, elkérte a telefonomról az alváskövető adatait, hogy tényleg aludtam-e.

- átmentem anyámhoz, amiről neki előzetesen nem szóltam, csak amikor már ott voltam. Meggyanúsított, hogy biztos nem is ott vagyok, küldjek neki képet. Küldtem képet, mire azt találta ki, hogy az már biztos régebbi kép és valójában nem is anyámnál vagyok.:)

- elmentünk együtt valahova, amikor is elköszönésnél ránéztem a férfinemű személyzet egyik tagjára, kb 2 másodpercig néztem, amíg vártam, hogy visszaköszönjön, mire ebből hatalmas balhét csinált, kb mindennek elhordott, mert ránéztem egy férfira elköszönés céljából.

- ha nem írok neki vissza 10 percen belül már kombinál, hogy biztos megcsalom, ezt meg azt csinálom, őt leszarom stb.

- már az sem elég neki, ha megosztom vele a tartózkodási helyemet, be akarja kamerázni a lakásom, hogy mindig lássa éppen mit csinálok.

Ezek mellett a személyisége is elég kiállhatatlan, pl folyton ő generálja a veszekedést a tévképzeteiből, majd amikor meg akarom magam védeni, meg sem hallgatni, csak rám förmed, hogy nem érdekli, hagyjam abba. Amikor meg én csípem fülön valamilyen hazugsággal, akkor azt nagyon ügyesen megfordítja a javára, és elkezd engem támadni, valami tök oda nem illő dologgal, hogy a végén nekem kelljen magyarázkodnom, és ő legyen megint az áldozat. “A legjobb védekezés a támadás” stratégiát folytatja, ezt már megfigyeltem. Bevallotta, hogy ő soha nem kér bocsánatot semmiért, szerinte ő tökéletes, mindig mindent jól lát és gondol.

Mi a véleményetek, van értelme folytatni, vagy az ilyen sosem fog megváltozni? Kezd nagyon elegem lenni belőle.

27 évesek vagyunk mindketten.

szept. 17. 14:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Beteg az agya, nem fog megváltozni semmi és nem lesz olyan, mint az a pár hét. Ezt engedd el, és ne bonyolódj bele jobban. 1 hónap még kevés idő, azonnal szakíts vele és tiltsd le mindenhol.
szept. 17. 14:34
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez mind egy hét alatt történt?

Ha a helyzetmegosztásnál nem is, az alváskövető adatinak követelésénél tuti elküldtem volna a fszba

41N

szept. 17. 14:49
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj tőle!
szept. 17. 15:08
 14/28 A kérdező kommentje:

#12 kb másfél hét alatt, igen:)

Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy nem én látom rosszul a dolgokat, és mások szerint is súlyos a szitu.

szept. 17. 15:12
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Narc. Szabadulj meg tole.
szept. 17. 15:29
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Általában el szoktam olvasani a válaszokat mielőtt én is válaszolok, de itt nem, mert biztos vagyok, hogy mindenki azt írta, hogy

SZAKÍTS!

Minél előbb, minél gyorsabban. Ez rohadtul beteges.

Én is csak azért válaszolok, hogy megerősítsem benned ezt. mert ha talán nem 5 válasz jön, hanem mondjuk 20, akkor talán előbb erősebb lesz a késztetés.

Ez nagyon-nagyon para, amit leírtál. Szörnyű lehet ebben élni, és egyetlen hónap után? Ilyen mértékű bizalmatlanság elviselhetetlen.

Ha azzal gyanúsítanám meg a barátnőmet, hogy leszopott valakit... mi a franc?! Ez már szakító indok lenne a részéről, de a részemről is.

Hogy tud egyáltalán létezni a fickó a saját bőrében azt nem tudom...

Menekülj amíg tudsz, talán 1 hónap alatt még nem alakult ki benne olyan kötődés, hogy utána is zaklasson majd, de ha tovább vele maradsz, akkor később szerintem számíthatsz rosszabb dolgokra. Üzenetekre, és egyéb nem kívánatos dolgokra.

És szinte biztos, hogy azzal fog megvádolni, hogy félrekeféltél, és aljas k**va vagy stb.

Talán el is kezdi terjeszteni család/barátok/munkahely/ismerősök között... de ne is törődj ezzel, majd látják, hogy bolond a fickó.

SZ-A-K-Í-T-S

szept. 17. 15:31
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak szakíts vele, próbálj meg menekülni is előle/tőle, amíg lehet :( ez több, mint beteges.

Sajnálom, mert azt írod, hogy az első hetekben szuper volt minden, bizonyára megkedvelted. De ez a viselkedés több, mint nem normális.

Már most birtokolni, tulajdonolni és irreális módon irányítani, leuralni akar téged, mint egy tárgyat. Te NEM vagy egy tárgy!

szept. 17. 15:37
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Szakitas utan is keszulj a zaklatásra
szept. 17. 16:40
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, csak az első pár sort olvastam. Menekülj!!!! N
szept. 17. 17:00
 20/28 anonim ***** válasza:
Majd a csávo tesz róla hogy koccoljon a csaj🤣
szept. 17. 19:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!