Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a fèrjemmel?
Nem tudnák magam jelenleg 2 gyerekkel külön menni, a férjem mellett megvan mindenem anyagilag, nem szenvedünk semmiben sem hiányt, nem kell néznem mi mennyibe kerül az üzletben.
De nemtudom meddig mehet e ez így. Megprobálok vele le ülni megbeszélni a dolgokat.
Abból csak vita lesz. Mindent tagadni fog. Ez már csak a tettekből fog érteni. Én semmire nem mentem a mélyreszántó beszélgetésekkel, csak felhúztam magam.
Ha anyagilag megvan minden az szuper es nem kér blokkot, nem számoltat el, nem aláz meg.
Még megy ez egy jó darabig biztos.
Attól is függ, hogy mennyire leszel nő es okos. Ha kezded megbántani az egóját az nem lesz jó.
De viszont legyél titokzatosabb, hadd gondolkodjon rajtad, de sose kerülj olyan helyzetbe, amit nem tudsz kimagyarázni, mert ellened fordulhat es aztan vége a tejbe vajba fürösztésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!