Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a fèrjemmel?

Figyelt kérdés
Gyerekek vannak, 8 éves kapcsolatról van szó, s már a legelején, a terhesség alatt is tudtam, hogy félrelép, azóta pedig folyamatosan. Mentség, ha azt mondom szeretem? Segítsetek!
szept. 1. 09:22
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
92%

Ha Neked így jó, akkor ne tegyél semmit, nézd el neki a félrelépéseit!

Ha nem jó, akkor válj el tőle, és keress mást!

szept. 1. 09:29
 2/54 anonim ***** válasza:
96%

Ölelgesd meg szépen mikor hazajön a szeretőtől.

Most erre mit lehet mondani? Eddig is tudtad, szültél neki többet is, akkor ezek szerint neked ez megfelel, élvezd hát.

szept. 1. 09:34
 3/54 anonim ***** válasza:
100%

Mi a problema? Nyilván nem a félre lépés, hiszen annak ellenére minimum 2 gyereket vallaltal vele.

Nem szeretet vana részedről, hanem függés. Nagy eséllyel anyagilag is.

szept. 1. 09:34
 4/54 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeségre nincs mentség.

Ha neked megfelel, hogy sokadik vagy a sorban és ki tudja, mit visz haza, illetve mikor lép le végleg, akkor hajrá, élvezd.

szept. 1. 09:35
 5/54 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretsz ebben a pasiban, hogy ezt elnézed neki? Aranyból van a pénisze vagy mi? Nem mentség az, hogy szereted. Én mellé se tudnék feküdni nem még, hogy hozzám is érjen. Nem félsz attól, hogy elkapsz valamit? Honnan tudod, hogy kibe rakja éppen bele gumi nélkül? Akkor mit fogsz csinálni, ha valaki jelentkezik, hogy a férjedtől terhes és fizethetitek a gyerektartást? Vagy mondjuk 2 gyerek után? Vagy a férjed még úgy is dönt, hogy 2 hetente oda is hordja majd a gyereket/gyerekeket.
szept. 1. 10:30
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Csak a gyerekeid életét és kapcsolatát bszod el. Semmi baj.
szept. 1. 10:32
 7/54 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van a ugyanilyen nő rokonom. Amikor a pasi tobbedszerre szakítani akart, "véletlenül" teherbe esett. Huszonvalahany éve együtt vannak, házasok, két gyerek van összesen. A második is "csoda, nem is értem hogy lehetséges fogamzásgátló mellett" gyerek. Apuka orrba szájba csalja a nőt. Mindenki tud róla. Konkrétan mindenki, a feleségét is beleertve. De neki jó így, mert elmondhatja, hogy ők már huszonix éve házasok, plusz jól állnak nagyon anyagilag, apuci cége jól megy.
szept. 1. 10:35
 8/54 anonim ***** válasza:
92%
Szülj még egyet szerintem
szept. 1. 10:37
 9/54 anonim ***** válasza:
18%

Ha szültél több gyereket neki, akkor most már ne változtass! Mert a gyerekek életét rontod el!

Ezek szerint nem zavart a dolog, lehet izgatott is.

Most már így jó ahogy van.

Ettől rosszabb ne legyen!

A tetteinknek KÖVETKEZMÉNYE van. Ezt fel kell vállalni. Ez van.

szept. 1. 10:43
 10/54 anonim ***** válasza:
25%
És 1 es, szerintem több kisgyerek mellett erkölcstelen az “új pár” keresgélése, most mar a gyerekekről szól az élet egy jó ideig, nem az anyuka újabb párkereséseiről
szept. 1. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!