Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a fèrjemmel?

Figyelt kérdés
Gyerekek vannak, 8 éves kapcsolatról van szó, s már a legelején, a terhesség alatt is tudtam, hogy félrelép, azóta pedig folyamatosan. Mentség, ha azt mondom szeretem? Segítsetek!
szept. 1. 09:22
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim válasza:
91%
Ha van anyagi biztonság, én otthagynám. Bár én a helyedben a legelső alkalomkor leléptem volna, ez nem egy egészséges kapcsolat, nincs bizalom. A gyerekek is megérzik, lehet jobb úgy nekik ha már nem vagytok együtt.
szept. 1. 10:48
 12/54 anonim ***** válasza:
85%
Szülj még egy gyereket legyetek nagy család. Hitel összetart benneteket. :)
szept. 1. 10:54
 13/54 anonim ***** válasza:
85%

Dednagyanyam mondása jutott eszembe : ki milyen virágot szakít, olyat szagol. Tehát szagold.

Ha az önbecsülésed megengedte, hogy több gyereket szülj egy ilyen disznónak, akkor mi most hirtelen a probléma? Hiszen eddig nem zavart. Most mi történt?

szept. 1. 11:17
 14/54 anonim ***** válasza:
80%

Ha őt szereted, akkor magadat nem szereted. Azt hiszed, hogy neked csak ennyi jár.

Írjál már az anyagi körülményekről, mert nem mindegy.

szept. 1. 11:20
 15/54 anonim ***** válasza:
30%
Kamu
szept. 1. 11:28
 16/54 anonim ***** válasza:
56%

Ez nem fog változni, ameddig él, megy előre, lásd Stohl Buci. Úgy gondoltad megszelidítheted, de az ilyet nem lehet.

Keress te is valakit, esetleg működhet. El fogja fogadni, hisz kell neki a háttér, ahova egy egy kukizás után meleg vacsora várja.

Én ismerek nem egy olyan kapcsolatot, ahol csak hazajárnak, szex nincs, mindenki egyéb úton jár. De attól még viszonylag jó hangulat van otthon.

szept. 1. 11:34
 17/54 anonim ***** válasza:
Beszéltél erről a férjeddel?
szept. 1. 11:37
 18/54 anonim ***** válasza:
60%
Maradj vele ha eddig nem zavart.
szept. 1. 11:45
 19/54 anonim ***** válasza:
16%
Talán elégitsd ki ahogy kell...
szept. 1. 12:07
 20/54 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom otthon azért hagyod neki hogy rommá dugjon! Szegénynek nehogy uncsi legyen a szexuális élete. Az a férj aki meg nem lép félre és a családjának él, azt meg a felesége szivatja! Elmebetegség uralkodik ezen a bolygón!
szept. 1. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!