Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a fèrjemmel?
A válás eszedbe jutott már?
Azért csal meg, mert hagyod neki, mert megteheti veled...
Ha jól álltok anyagilag, az mindenképpen plusz. Csak újabb gyereket ne szülj. Mert ha megcsal és pénzes, akkor a mai kétségbeesett világban egy másik nő is képes szülni neki és akkor nehezebb lesz.
Ahogy nőnek a gyerekek, egyre szabadabb leszel es kevésbé kiszolgáltatott.
El tudsz majd menni te is dolgozni esetleg.
Hány évesek a kicsik?
Jó ügyvéd kell, 2 gyerekre már sok pénzt lehet kérni, sőt lehet ha a ház a közös tulajdon, akkor a férjednek kell mennie, nem pedig neked a 2 gyerekkel.
Én a helyedben okos lennék, és mondjuk lementeném magamnak a megcsalásos bizonyítékokat.
Férjemnek több cégje van és alkalmazotjai több hektàr földjei amit az apósomtól örökölt. Van 3 ingatlanja amik ki vannak adva bérbe màr több ève. Amiben lakunk az is az ő nevén van. Az autó amit csak én hasznàlok az az èn nevemen van de azt is tőle kaptam.
Azt mondja hogy szeret és nemtudja hogy mièrt csalt meg. De sejtem, hogy most is van valakije.
Ő 38 èves én 31 a gyerekek 4 és 6 évesek.
Nem szeretném őt elveszíteni de màr nehezen bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!