Miért emlegeti fel évekkel később is több rokonom negatívumként, hogy a férjemmel az első héten összeköltöztünk?
Mikor fognak végre nem ezzel foglalkozni?
Rengetegszer megkaptam mar, hogy így hova lett az udvarlás, hova lett a vágyakozás stb.
Azt hittem, hogy szépen lassan elfelejtik ezt, de nem! Minden egyes családi összejövetelen elkezdi valaki... Nagyon idegesítő! Tényleg nincs jobb dolguk?
Nem unjátok még, hogy ezredjére emlegetitek fel ezt? Nekünk így jó, ez a mi múltunk, a jelenben boldogok vagyunk. Szóval megkérlek titeket, hagyjátok abba.
Ha ezután sem hagyják abba, el sem mennék hozzájuk.
Őket kell megkérdezni.
A válasz meg ennyi: az idő minket igazolt.
Mi közötök van hozzá?
Van akinek udvaroltak évekik, aztán meg elváltak. Sokea mentek a nagy "vágyakozással"
Én baromi türelmes és udvarias ember vagyok, a rokonokkal meg különösen.
Ezért EGYSZER(!) megválaszolom a hasonló kérdéseket, holott azt sem lennék köteles, utánalegközelebb látványosan és tüntetőleg elengedem a fülem mellett.
Vagy felállok és kimegyek mondjuk vízért, vagy savanyúért, vagy rákérdezek, hogy "Kati néninek javul már a térde?" vagy "Icukának hogy megy az iskola?"
Nekem ez piszok jól bevált, mindenki veszi a lapot.
Nem vagyok hajlandó még rokoni körben sem a magánéletemen gumicsontként rágózni.
Hú, ilyen rokonoktól a fiamék mit kapnának! Kb. a második randijuk után alig láttam a "gyereket" (29 éves volt, szóval már rég nem is gyerek), kvázi ott lakott a lánynál. 1 hónappal később megkérte a kezét, most júniusban esküdtek. Ilyen boldognak még eddig soha nem láttam a fiamat, eszembe nem jutna felemlegetni az előzményeket (bár tény, hogy kisebb sokkot kaptam, mikor megtudtam). Ha nekik így (volt) jó, hát hajrá!
Egyszerűen ignoráld az ilyen rokonokat, a #7 megoldása tökéletesnek hangzik. Aki abból sem ért, azzal nem beszélnék többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!