A kérdésem első sorban a férfiakhoz szòl,akik kapcsolatban vannak. Hárman utaztok valahova kocsoval(ti,anyukátok és a párotok). Indulás előtt mind a kettő az anyòsülésre akar ülni. Kit ültettek előre és kit hátra?
Figyelt kérdés
Indoklást is szeretném,ha ìrnátok :)2022. júl. 18. 11:53
A kérdező szavazást indított:
Édesanyámat ültetem előre
A páromat ültetem előre
89 szavazat
2/35 anonim válasza:
A páromat, mivel nem az anyosom, hogy az anyosulesre kell ulnie. Meg amugy is...
3/35 anonim válasza:
Bocs hogy nem férfiként írok, de felnőtt nők között ez nem kéne, hogy vitatéma legyen. Udvariasságból anyósomat ültetném előre, én meg hátra ülnék, nem fog megenni a hátsó ülés és hátul is van ablak.
4/35 anonim válasza:
ha ez gond nekik, egyikük üljön elől odafelé, másikuk visszafelé, mint a gyerekeknél, testvéreknél szokás 😅 ha meg vmelyikuk rosszul szokott lenni út közben, az üljön előre, nem kérdés. nőként válaszoltam, remélem nem gond :)
5/35 anonim válasza:
4es vagyok, illetve amit még figyelembe lehet venni, ha 3ajtósbaz autó, és anyuka olyan állapotban van, akkor természetesen ő üljön elől, ne kelljen mászkálnia.
de ha nem tudják egymás között megbeszélni ki hova ül, lehet közölném hogy akkor nem megyünk sehova, vagy egyedül megyek. nem kellene hogy ez gondot okozzon, nem ovisok vagytok
6/35 anonim válasza:
Megmondom, hogy döntsék el egymás között, de ha ebben nem képesek megegyezni, akkor óvodás gyerek szintjén vannak, és mindkettőjüket hátra ültetem. :-))))
7/35 anonim válasza:
nem ültetek senkit, két felnőtt ember, oldják meg.
8/35 anonim válasza:
Két felnőtt emberről van szó. Ha nem megy, meg üljön hátul mind a kettő. :D
Kivéve speciális esetek
9/35 anonim válasza:
Ha ilyen jó a viszony, hogy ez gondot okoz, akkor mellőzni kellene a közös utazgatásokat.
10/35 qkker1 válasza:
Nálunk ebből soha nem volt vita, értelmes ember mindkettő. Mindig a párom ül mellettem, édesanyámnak is természetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!