Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kérdésem első sorban a...

A kérdésem első sorban a férfiakhoz szòl,akik kapcsolatban vannak. Hárman utaztok valahova kocsoval(ti,anyukátok és a párotok). Indulás előtt mind a kettő az anyòsülésre akar ülni. Kit ültettek előre és kit hátra?

Figyelt kérdés
Indoklást is szeretném,ha ìrnátok :)

2022. júl. 18. 11:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
70%

Ha ennyire nem képesek minimálisan sem kijönni egymással, miért utaztok 3asban egyáltalán bárhová is?

Én nem találkozom túl gyakran a párom anyukájával, de kölcsönösen kedveljük egymást.

Ez a szituáció nálunk úgy zajlana le, hogy én előre akarnám őt engedni, mivel idősebb, így neki fontosabb, hogy kényelmesebben tudjon ülni, ne fájduljon meg a háta/lába.

Ő pedig engem akarna előre engedni, hogy a fia mellett ülhessek.

2022. aug. 15. 10:46
 32/35 anonim ***** válasza:
80%
Azt gondolom értelmes emberek ezt mielőtt beszállnak megbeszélik.
2023. jan. 4. 21:04
 33/35 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy még sohasem utaztam kocsoval így nem tudom hol kellene ülnie bárkinek is.
2023. jan. 5. 22:48
 34/35 veterán vas ***** válasza:
100%

Jaj #33 olyan izé vagy!

Hiszen ha az a kérdés, hogy ki hová üljön családi autóban, azt pillanatok alatt meg lehet beszélni.

Itt éppen a "kocso" generálja az alap problémát. ;)

2023. jan. 6. 20:50
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Kivágom az első ülést, és nincs min veszekedni.
2023. jan. 6. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!