Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a fèrjemmel?

Figyelt kérdés
Gyerekek vannak, 8 éves kapcsolatról van szó, s már a legelején, a terhesség alatt is tudtam, hogy félrelép, azóta pedig folyamatosan. Mentség, ha azt mondom szeretem? Segítsetek!
szept. 1. 09:22
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, mert ha megcsalja, akkor elég nagy a sansz, hogy előbb utóbb szerelmes lesz és borít mindent. De lehet kalkuláltabb a pasi, hidegvérűbb és nem kell ettől tartani mert ugye hazatalál.

De bármi benne van a pakliban. Még az is, hogy hálás neked, hogy kitartasz mellette de az is, hogy lenéz hogy ő téged csal es te mégis maradsz , tehát ez mehet bármerre

szept. 1. 22:07
 32/54 anonim ***** válasza:
Hát, ha azt mondja, hogy szeret, az a jobbik eset. Még mindig jobb, mint gyűlölködni. Anyagi okokból most nem aktuális a válás, meg a gyerekeknek se jó. Sejted, hogy most is megcsal, de miből? A korábbi hogy derült ki? Te dolgozol?
szept. 1. 22:11
 33/54 anonim ***** válasza:
100%

A másik meg, hogy nem is biztos hogy új nő! Nehogy úgy járj mint én, a titkos nője régebbről volt meg mint én és tudott rólam. Én nem tudtam róla. Miért volt titkos? Mert házas volt.

Ha fiatal csaj van sem jobb a helyzet, sőt, de ha valaki fontosabb mint te az szar erzes.

Ha meg akartad fogni magadnak az anyagiak miatt, habár tudtad mi a helyzet, akkor sikerült. Csak nehezebb így élni, mint gondoltad. Ezt a részét kalkuláltad csak el.

Tényleg nem látom hogy járnál most jól egy válással.

Neki akarsz állni tinderezni 2 gyerekkel, férfiakkal, akik majd ki akarnak használni, mert mit varsz te tőlük 2 gyerekkel, akik nem az övéké, es csak tolerálnak majd, vagy talalsz egy ingyenélőt aki rádköltözik es pedo is

szept. 1. 22:51
 34/54 A kérdező kommentje:

Nem dolgozom, mert nem engedi azt mondja van elég pénzünk hogy megéljünk belőle, hogy csak foglalkozzak a gyerekekel. A megcsaláson kívül nincs vele baj mert azt csinálhatok amit csak szeretnék, barátnőkel talàlkozhatok, vásàrolhatok stb.

A megcsalàs úgy derült ki, hogy rám írt a nője messengeren.

Nem a pénze miatt vagyok vele, hanem mert szeretem. Csak azt nemtudom hogyan tovàbb mert ezt örökkè nem szeretném hogy àtt verne..

szept. 2. 06:59
 35/54 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha ad pénzt és kedves, nem durva a megcsalás után, nem érezteti veled, nem kötekedik, nem undok, akkor most már maradj. Nincs mit veszíts
szept. 2. 07:03
 36/54 anonim ***** válasza:
Legtöbb férfi megcsalas után flegma lesz, undok, mindenen fennakad, felsértődik, hogy igazolja maga előtt a megcsalást, vagy téged kezd gyanúsítani csalással, magából kiindulva, meg ha házas nővel csal akkor arra gondol hogy te is olyan vagy mint a másik nő, meg a másik nő húzza ellened, “tanácsokkal” látja el, hogy hogyan kell veled és a gyerekekkel bánnia, stb, ha mindezt nem teszi, csak simán megcsal most már még kibírod egy darabig. Úgyse kapnál jobbat, megnomdom őszintén 12 éve elvált nőként, csak ennél rosszabb fog jönni. Az újnak pénzem sem lesz, csak a nagy elvárásai
szept. 2. 07:10
 37/54 A kérdező kommentje:

Nem gyanusít semmivel, kedves velem ès mindent megad nekem. Van olyan hogy ágyba kapom a reggelit vagy csak úgy a semmiből kapok egy hatalmas virágcsokrot. Magas jó képű pasi és pont ezért buknak rá a nők szerintem, féltékeny vagyok de nem mutatom. Bànt hogy hazudik nekem ès fáj is. Remélem hogy mihamarabb észhez fog térni.

Ha elvàlnàk nem kellene màsik pasi, a 2 gyerekem mindennél fontosabb szàmomra, nem szeretném ha szenvednének vagy, hogy idegen nevelje őket.

szept. 2. 07:18
 38/54 anonim ***** válasza:

A másik nő, ha rádírt a messengeren, akkor frusztrált lehet, mert vágyott arra, hogy kitudódjon a személye, hogy te idegeskedj és lépj tovább. Mivel senki le se szarja, írkál.

Különben akkor könnyű dolgod van, ez a nő nem egy okos, raffinált. Lekopik, ha látja, hogy le se szarod. Ne mutasd féltékeny vagy!

szept. 2. 07:22
 39/54 A kérdező kommentje:
Nem írtam vissza annak a nőnek csak a fèrjemnek mutattam meg. Szerintem is azt szerette volna, hogy ha kidobom a fèrjemet.
szept. 2. 07:24
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet egy szerető akkor tesz, ha már mindent megpróbált és kétségbeesett. Annak a kapcsolatnak annyi, de lehet jön új ennyi a szépséghiba
szept. 2. 07:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!