A húgom összejött a férjemmel, és még neki áll feljebb, ezt hagyjam?
A húgom volt a férjem szeretője, és össze is jött vele. Másfél éve nem beszélünk, a férjemmel is csak a gyerekekről, amikor fontos. A családi összejövetelekre is külön időpontban megyünk, hogy még véletlenül se találkozzunk.
De folyamatosan terjeszt rólam mindenfélét, hogy én milyen anya vagyok, mi volt a házasságunkban, stb. Amikor ezt megcáfolom vagy elmondom azt, ahogy valójában voltak a dolgok, akkor facebookon keresztül üzenget, és boldog boldogtalan láthatja. Eddig nem reagáltam ezekre semmilyen formában, reméltem, hogy abba hagyja, úgy is nekem lenne okom ilyeneket kiírni így gondolkodtam a visszavágáson, mert lenne mivel visszavágni.
Szerintem magából indul ki. Tudja hogy rosszat tett. Azt hiszi te is szidod, mekkora qva, ezért szid ő is. Egyfajta védekezés.
Én nyíltan megmondanám mindenkinek mi a szitu. Olcsó r1banc aki a testvére férjével dugott. Ne ő háborogjon már
Én a helyedben letiltottam volna a testvéremet, nem azért, mert irogat, hanem azért, amit tett. Ez nem testvér, hanem egy gerinctelen féreg. Számomra halott lenne innentől. De ez exférjed is egy sz.rházi. Megérdemlik egymást. Ugyanígy fogja megcsalni a húgodat is!
Nem is vegyél róluk tudomást. Hiszen mindenki tudja, hogy mit tettek veled! Szerinted ki áll melléjük? Terjeszthetnek bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!