A húgom összejött a férjemmel, és még neki áll feljebb, ezt hagyjam?
A húgom volt a férjem szeretője, és össze is jött vele. Másfél éve nem beszélünk, a férjemmel is csak a gyerekekről, amikor fontos. A családi összejövetelekre is külön időpontban megyünk, hogy még véletlenül se találkozzunk.
De folyamatosan terjeszt rólam mindenfélét, hogy én milyen anya vagyok, mi volt a házasságunkban, stb. Amikor ezt megcáfolom vagy elmondom azt, ahogy valójában voltak a dolgok, akkor facebookon keresztül üzenget, és boldog boldogtalan láthatja. Eddig nem reagáltam ezekre semmilyen formában, reméltem, hogy abba hagyja, úgy is nekem lenne okom ilyeneket kiírni így gondolkodtam a visszavágáson, mert lenne mivel visszavágni.
Igen, hagyd. Tiltottad, ignoráltad, neked nincs okod szégyenkezni, bármit csinál. Szerintem pont azért nem nyugszik, mert tudja, hogy neki viszont van.
Rettentő gáz helyzet, de neked sikerült eddig emelt fővel viselni, ne süllyedj le hozzá ezután sem
"akkor facebookon keresztül üzenget, és boldog boldogtalan láthatja"
Ha le van tiltva, akkor hogy?
Jó, nincs okom szégyenkezni, csak amikor anyám keresztanyjától hallom vissza, hogy én otthon hagytam a gyerekeimet éjszaka, akkor az egy kicsit necces, mert gyerek veszélyeztetése, és ilyen nem történt. Meg hogy én nem sokáig szomorkodtam, mert már pár hétre rá feküdt mellettem valaki, stb.
Már akkor le lett tiltva mindkettő, amikor ez kitudódott, de azért az ember visszahall ezt-azt. És nem akarom kiteregetni a szennyest, de rohadtul elegem van, hogy mint egy napi topjoy, úgy üzenget meg célozgat, plusz valótlanságokat állít rólam.
De ne foglalkozz velük. Azért bosszantanak, mert látják, hogy ráharapsz a csalira.
Ha máshogy nem megy, költözz el a közelükből.
Amúgy van olyan érzésem, hogy hugica nemsokára a válladon fog sírni, mert az exférjed őt is elhagyta.
Hát én ilyen rágalmak után, meg a r.banckodása után beverném a képét. Na akkor lenne oka terjeszteni a dolgot.
Egy 93 kg-os testépítő csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!