Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm van de egy ismeretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm van de egy ismeretlen nő túl nagy hatással van rám, hogyan nyomhatnám el még jobban?

Figyelt kérdés

Nyolc éve vagyunk együtt a párommal, igazából jó a kapcsolatunk, nagyon ritkán veszekszünk. Barátok is vagyunk, sokat beszélgetünk, a házimunkát felosztjuk, egymás családjával jól kijövünk. Szerintem hasonlítunk, a barátnőm kicsit pörgősebb de alap dolgokban megegyezünk. Teljesen átlagosak vagyunk. Mindig hűséges voltam hozzá, még csak nem is flörtöltem mással. Senki más nem mozgatott meg, tavaly őszig.

Tavaly ősszel én voltam a soros a bevásárlásban amikor megláttam egy nőt és nem tudtam levenni a szemem róla. Észrevette ahogy nézem de nem tudtam félrenézni. Szánalmasnak és nevetségesnek hangzik számomra is de az volt az érzésem mintha valahonnan ismerném pedig soha nem láttam még. Többször összeakadt a tekintetünk de természetesen ennyi volt, próbáltam utána elfelejteni. Pár hónappal később bementem egy másik boltba és ott volt ő mint eladó, én meg egyedül voltam vevő. Kisebb sokkot kaptam, kivert a víz, közben azt hittem felgyulladok, alig tudtam kinyögni valamit, be is rekedtem szóval biztos hülyének nézett a nő. Láttam rajta, hogy ő is felismert, kedves volt végig és úgy nézett rám mintha a vesémbe látna. Szinte kirohantam fizetés után, láttam a visszapillantó tükörben hogy szakad rólam a víz és vörös a fejem. Hetekig eszembe jutott a nő minden egyes nap. Azóta se voltam abban a boltban, illetve tudatosan próbáltam elhessegetni a gondolatokat és maximálisan a barátnőmre koncentrálni. Jól is alakultak a dolgok, nyugodtabb lettem, amikor nemrég bevásároltunk a barátnőmmel, pakoltunk már fel a szalagra amikor észrevettem hogy a mellettünk levő sorban áll a nő és engem néz de elkapta a tekintetét. Nagyon ügyeltem hogy véletlen se nézzek oda de remegni kezdett a kezem és éreztem, hogy vörösödök. Gyorsan vègeztünk, barátnőm észrevette hogy furcsa vagyok de eltereltem.

Pár napja egy munkatársammal megálltunk egy helyi pékség előtt, hogy beszaladjak kifliért, még sorban álltam amikor bejött a nő is. Ott többen üdvözölték, az eladónők is mosolyogva integettek neki. Persze nem bírtam ki és hátranéztem rá, ő pedig azonnal a szemembe nézett. Visszakaptam a fejem, fizettem és mentem ki de az ajtóban visszanéztem és láttam, hogy a válla felett ő is figyel engem de erre visszafordult gyorsan.

Munkatársamnak mondtam a kocsiban, hogy várjon egy kicsit és figyeltem ahogy kijött a boltból és elbiciklizett.

Egyrészt rosszul érzem magam és bűntudatom van, hogy a barátnőm mellett ilyet tapasztalok, másrészt valahol fel is tölt amikor látom a nőt, főleg amikor egymásra nézünk. Nem tudom ő mit gondolhat rólam.

Szeretnék tanácsokat kérni, főleg olyanoktól akik voltak már ilyen helyzetben, mert néha azt érzem megőrülök.

Az is megfordult a fejemben, hogy hiába nincsenek problémáink a barátnőmmel, szakítsak mert ez nem fair vele szemben.

37F

aug. 24. 14:36
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
91%
Szakítani kell igen, érzelmileg hűtlen vagy a párodhoz és ha már még kérdést is írtál ki róla akkor eléggé rendesen. Aztán ha gondolod egy idő után felkeresheted a nőt ha tudod merre dolgozik. Ő jár a fejedben, véged van érte. Így nem lehet párkapcsolatban működni mással.
aug. 24. 15:03
 2/44 anonim ***** válasza:
72%

Igazából szerintem azt kellene átgondolni, hogy szerelmes vagy-e még? a barátnődbe. Egyébként ezen lehet is dolgozni, hogy valahogy felhevüljenek az érzelmek.

Nőként azt mondom, hogy egy random, ismeretlen nő miatt nem érdemes szakítani. Persze látom, hogy itt maga a tény számít, hogy egyáltalán megtetszik más neked. Érdemes lehet átgondolni, hogy mi az ami hiányzik neked.

Én voltam az ismeretlenül izgalmas nő oldalán. Nálam lépett is a férfi, előadva, hogy hát igazából csak barátként tekint a nőjére, blabla. De ez úgy addig is tartott, mikor ténylegesen lépnie kellett volna, hogy bármi is legyen köztünk, akkor már nem volt olyan bátor. 99% hogy ebből sose lesz szakítás a részedről, mert amint felmerül, hogy elveszik a megszokott világ, akkor már viszakozás van.

aug. 24. 15:06
 3/44 anonim ***** válasza:
46%
Uuuh. Kérdező, ez kemény meló lesz. Nyugodj meg először is. Ilyen az emberi természet, vannak érzelmek, hormonok, amik felett nincs befolyásunk. Emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mert az életnek ezt a részét nem tudod befolyásolni. Van viszont szabad akaratod, és úgy csinálod az életed, ahogy, ami az értékrendedbe belefér. Nem muszáj megkeresned a hölgyet. A párkapcsolatodban kicsit várj, ne forró fejjel dönts!
aug. 24. 15:18
 4/44 anonim ***** válasza:
73%
Természetes dolog. Ne szakíts. Legyél magaddal megértő, hisz ez normális.
aug. 24. 15:22
 5/44 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az a legfontosabb kérdés, hogy mi hiányzik a kaocsolatból? Évek alatt eltávolodtatok és már csak mint lakótárs éltek egymás mellett? Mióta nem vagy belé szerelmes, mikor változott? Szeretnél változtatni rajta, tenni a kapcsolatért, avagy inkább megpróbálod mással? Vonzó nőnek gondolod a párod, avagy csak azért jöttél vele össze, mert szembe jött, "így sikerült"?
aug. 24. 15:37
 6/44 anonim ***** válasza:
38%
Csak akkor ha már nem vagy szerelmes a barátnődbe, csak akkor szakíts. De egy ismeretlen nőről, honnan tudod hogy amúgy tényleg egyeztek-e? Más ha valaki csak külsőre jön be és más ha valaki külsőre és belsőre is bejön. De azért, mert most hirtelen megtetszett valaki, azért elhagyni a barátnődet, akivel minden más passzol, na az hatalmas hülyeség, és annak nagyobb esélye van, hogy megbánnád. Te döntessz, de a döntéseidnek súlya van.
aug. 24. 17:25
 7/44 anonim ***** válasza:
56%
Ez az a szikra, amire az ember egész életében vágyik! Amikor meg jön, rosszkor jön nagyon.
aug. 24. 17:33
 8/44 anonim ***** válasza:

A látszat ellenére ez nem erről az ismeretlen nőről szól, hanem a barátnődről.

Tisztáznod kéne magadban, hogy egyáltalán szereted-e még?

Én is találkoztam már nagyon jóképű férfival, akinek még a személyisége is megnyerő volt, tehát nem egy vadidegen. De szeretem a párom, kötődöm hozzá és sokkal többet jelent számomra, így eszembe sem jutott lépni a másik férfi felé.

Ha igazán nem fontos neked a barátnőd, akkor szakíts. Aztán ez az ismeretlen nő is amúgy ugyanolyan büdöset sz@rik, személyiségét tekintve meg lehet, hogy egy segghülye, hisztis liba, és egyáltalán nem lesz már olyan nagy szám.

aug. 24. 19:39
 9/44 Senior Séf ***** válasza:
59%
Ne hallgass a huhogókra,kérdező. Nincs semmi baj a kapcsolatoddal, és teljesen természetes, hogy időnként belebotlasz valami hormonbombába. Lesz még ilyen, ne aggódj.
aug. 24. 20:12
 10/44 Senior Séf ***** válasza:
61%
Egyébként úgy könnyű ám hűségesnek lenni, pubikáim, ha nincs semmi és senki, aki/ami csábítana. Kérdező kiállta a próbát.
aug. 24. 20:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!