Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm van de egy ismeretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm van de egy ismeretlen nő túl nagy hatással van rám, hogyan nyomhatnám el még jobban?

Figyelt kérdés

Nyolc éve vagyunk együtt a párommal, igazából jó a kapcsolatunk, nagyon ritkán veszekszünk. Barátok is vagyunk, sokat beszélgetünk, a házimunkát felosztjuk, egymás családjával jól kijövünk. Szerintem hasonlítunk, a barátnőm kicsit pörgősebb de alap dolgokban megegyezünk. Teljesen átlagosak vagyunk. Mindig hűséges voltam hozzá, még csak nem is flörtöltem mással. Senki más nem mozgatott meg, tavaly őszig.

Tavaly ősszel én voltam a soros a bevásárlásban amikor megláttam egy nőt és nem tudtam levenni a szemem róla. Észrevette ahogy nézem de nem tudtam félrenézni. Szánalmasnak és nevetségesnek hangzik számomra is de az volt az érzésem mintha valahonnan ismerném pedig soha nem láttam még. Többször összeakadt a tekintetünk de természetesen ennyi volt, próbáltam utána elfelejteni. Pár hónappal később bementem egy másik boltba és ott volt ő mint eladó, én meg egyedül voltam vevő. Kisebb sokkot kaptam, kivert a víz, közben azt hittem felgyulladok, alig tudtam kinyögni valamit, be is rekedtem szóval biztos hülyének nézett a nő. Láttam rajta, hogy ő is felismert, kedves volt végig és úgy nézett rám mintha a vesémbe látna. Szinte kirohantam fizetés után, láttam a visszapillantó tükörben hogy szakad rólam a víz és vörös a fejem. Hetekig eszembe jutott a nő minden egyes nap. Azóta se voltam abban a boltban, illetve tudatosan próbáltam elhessegetni a gondolatokat és maximálisan a barátnőmre koncentrálni. Jól is alakultak a dolgok, nyugodtabb lettem, amikor nemrég bevásároltunk a barátnőmmel, pakoltunk már fel a szalagra amikor észrevettem hogy a mellettünk levő sorban áll a nő és engem néz de elkapta a tekintetét. Nagyon ügyeltem hogy véletlen se nézzek oda de remegni kezdett a kezem és éreztem, hogy vörösödök. Gyorsan vègeztünk, barátnőm észrevette hogy furcsa vagyok de eltereltem.

Pár napja egy munkatársammal megálltunk egy helyi pékség előtt, hogy beszaladjak kifliért, még sorban álltam amikor bejött a nő is. Ott többen üdvözölték, az eladónők is mosolyogva integettek neki. Persze nem bírtam ki és hátranéztem rá, ő pedig azonnal a szemembe nézett. Visszakaptam a fejem, fizettem és mentem ki de az ajtóban visszanéztem és láttam, hogy a válla felett ő is figyel engem de erre visszafordult gyorsan.

Munkatársamnak mondtam a kocsiban, hogy várjon egy kicsit és figyeltem ahogy kijött a boltból és elbiciklizett.

Egyrészt rosszul érzem magam és bűntudatom van, hogy a barátnőm mellett ilyet tapasztalok, másrészt valahol fel is tölt amikor látom a nőt, főleg amikor egymásra nézünk. Nem tudom ő mit gondolhat rólam.

Szeretnék tanácsokat kérni, főleg olyanoktól akik voltak már ilyen helyzetben, mert néha azt érzem megőrülök.

Az is megfordult a fejemben, hogy hiába nincsenek problémáink a barátnőmmel, szakítsak mert ez nem fair vele szemben.

37F

aug. 24. 14:36
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A hűség mindig fontos volt számomra. A kapcsolatunk alatt is előfordult, hogy észrevettem más szép nőket de soha nem léptem feléjük (nem is akartam), és ahogy írtam fent nem is flörtöltem, még arra is ügyelek ne nézzek rájuk hosszabban nehogy megbántsam a barátnőmet. De akárhány bombanőt is láttam, egyik se váltott ki ilyen hatást… egyszerűen nem értem. Haragszom magamra, mert eltelik x idő és megint megviccel a véletlen, összefutok ezzel a nővel és megőrülök, még jobban mint előtte.

Arra, hogy hiányzik-e valami a kapcsolatunkból, nem tudok mit írni. Tényleg jól megvagyunk, ismerjük már egymást teljesen, nyugalom van. És ez utóbbi se baj, mert mindig nyugis pasas voltam. Szeretem a barátnőmet. És persze, hogy menteném a kapcsolatunkat amit eddig felépítettünk, ezért is küzdök magammal és írtam ki a kérdést. Az esetleges szakítást is azért írtam mert nem akarok vele szemben tisztességtelen lenni, nem azért hogy máshoz rohanjak egyből, dehogyis.

Köszönöm még egyszer és elnézést a sok szövegért de nincs kivel megbeszéljem. Ha van még jótanácsotok szívesen fogadom.

aug. 24. 23:22
 12/44 anonim ***** válasza:
24%
Ne nyomd el ezt az érzést. Át kell élni. Ez nem jelenti azt, hogy minden ilyen vonzalomnak be kell teljesülnie. Csak ne félj az érzéseidtől. Normális, ami történik veled. Nagyon jól kezeled!
aug. 25. 02:40
 13/44 anonim ***** válasza:
39%

A 12-nek abban is igaza van, hogy ha jön egy ilyen erős érzés, akkor annak talán oka van.

Az is egy út, hogy szóba állsz a másik nővel, ebből 2 dolog derülhet ki:

- az egész egy nagy tévedés, mert beszélgetve már egyáltalán nem olyan megnyerő és rájössz hogy a barátnőd a tökéletes számodra

- kiderül, hogy a "jól megvagyunk"-on túl is létezik világ, ami a szerelem, az odavagyok mint a dög, tomboló szexualitás, vágyak, stb. világa, hogy léteznek tök más jellegű nők, kapcsolatok is.

Nőként én azt mondom, hogy ha 8 év alatt nem lett a feleséged (minimum menyasszonyod) a lány, akkor nem biztos hogy ez az igazi kapcsolat. Kicsit langyos víz lehet. Ami persze így hosszabb távon azért lehet érték, nyugalom, stb. De ha még nem feltétlen a családalapítás gondolatában vagy, akkor lehet érdemes kipróbálni más dolgokat is, mert ez később is hiányozhat majd neked.

Néha az is előfordul, hogy egy ilyen történet mozgatja meg az eredeti párkapcsolatot is az állóvízből. Persze minden kockázat és semmi sem biztos, de ezeknek a történeteknek pont ez a lényege.

aug. 25. 08:31
 14/44 anonim ***** válasza:
38%

13

36/Nő voltam.

aug. 25. 08:32
 15/44 anonim ***** válasza:

Néha még ilyen tartalmak is jók lehetnek, de mindenképp érdemes szerintem a dolog mélyére menni, mert biztosan szükség van valamiféle megújulásra.

https://www.youtube.com/watch?v=-5xVhtnXqwA

aug. 25. 08:44
 16/44 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem randizz vele egyet. Ne kerülgesd, ha ennyire felrobbansz tőle.

Aztán ha mégse olyan, akkor kiábrándulsz belőle. Ha viszont stimmel mindig, akkor együtt lehetsz életed szerelmével végre, mert eddig úgy tűnik nem azzal voltál.

aug. 25. 12:01
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts és aztán randizz a másikkal ha vevő rá...
aug. 25. 12:33
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 éve rajta kattogsz akkor igen ajánlatos lenne szakítani. Hiábavaló lesz akármit is csinalni azért, hogy megmentsd a kapcsolatod hiszen jó ideje sem lelkiekben, sem fejben nem vagy benne teljes mértékben és be fog fucsolni. Szedd össze magad és mondd ki, hogy vége, ne légy féreg, aki a háta mögött kezdegett ki azzal a nővel kíváncsiságból, ami valójában kémia a köbön.
aug. 25. 13:02
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

#17 vagyok

Ne hallgass azokra, akik szerint el kéne ezt nyomni, vagy nyugodtan állj szóba, randizz a kiszemelteddel pedig partnered van. Már ígyis eleget csinálsz, nincs értelme fokozni és akár szeretőzni.

Tégy pontot a párkapcsolatod végére minél előbb, aztán simán randizz vele ha kölcsönös az érzés. Egyébként szerintem az mert bámuljátok egymást mint a borjú az új kaput.

aug. 25. 13:31
 20/44 anonim ***** válasza:
38%

19

Az, hogy szóba áll vele, szerintem nem megcsalás és nem feltétlenül hozza azt magával, hogy akkor már rögtön el is kell dobni a kapcsolatot.

Fejben már 1 éve megy a mozi, inkább ezzel a résszel kellene foglalkozni szerintem, hogy ezen valahogy túllenni, lenyugodni, válaszokat kapni. Láthatóan nem volt egy nyerő taktika, hogy elnyomja magában, különben nem kérdezne itt a gyakorin.

Vagy lehet az, hogy tök őszintén elmondod a barátnődnek, hogy tetszik más, és akkor ez innentől egy közös probléma, amit valahogy kezelni kell. Bár ehhez nagyon nagyon jó kapcsolat kell, hogy még ezt is meg lehessen beszélni. Illetve a másik részéről megértés. Illetve az, hogy a másik olyan szinten legyen, hogy ez ne vigye le az önbizalmát nullára.

aug. 25. 14:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!