Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » “Se veled se nélküled” kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Se veled se nélküled” kapcsolat mitől alakul ki?

Figyelt kérdés

Egyre többen vannak a környezetemben és nem értem a logikát.

Van 2 ember, leülnek beszélni hogy együtt akarnak lenni, vagy nem. Ha nem, akkor egyik jobbra megy másik balra.

Ha igen, akkor együtt vannak és bármi gond van túlvészelik hisz ezt választották.

Minek kell történnie hogy ez átmenjen egy ilyen kötődésfüggő, rendszeresen szakító kapcsolatba? Ennyire makacsak az emberek? Vagy elmúlik a szerelem és már nem akarnak kompromisszumot?

tegnap 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kötődési zavar, kapcsolatfüggőség, önbecsülés hiánya okozza.
tegnap 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Voltam ilyen kapcsolatban, és amikor együtt voltunk akkor jól éreztük magunkat, jó volt a szex is, egymásnak lelkiztünk, tehát etéren kötődtünk egymáshoz. Viszont nagyon sokszor élt vissza a bizalmammal, és jópárszor hazugságon is kaptam, ezt meg csak megfejelte, hogy tudtam minden korábbi partnerét megcsalta, tehát mint párt már nem tudtam volna elképzelni magam mellett.
tegnap 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha egyik sem talál mást...
tegnap 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tud fenntartani egy kapcsolatot es mindig elmenekul ha valami baja van aztan vissza megy inkabb egy komolyabb mentalis betegsegre utal, es ha valaki az akkor kapcsolatot sem kellene vele vallalni. Az ilyen kerdesekben meg egy agyturkasz sem tudna segiteni mert ez nem az a szint amire van megoldas. Vagy is van megoldas , vegleg kulon vallni.
tegnap 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló "kapcsolatban", már ha azt annak lehet nevezni. Neki volt egy kapcsolata, de szerelmes volt belém, mindamellett én is szerettem, de fiatal volt és nem tudta eldönteni, hogy mit akar. Szakított a barátjával, hogy velem legyen, de mindig visszatáncolt. A távolság és az én akkori anyagi helyzetem miatt nehezen tudtuk volna kivitelezni. Ráadásul csak a hétvégi találkozás volt opció. Azon felül önbizalomhiánya volt és mindig azon kattogott, hogy állítása szerint "én bárkit megkaphatnék" és miért ő kell nekem.

Nekem kicsit az jött le, mintha mindig lebeszélte volna magát arról, hogy boldog legyen, mint aki nem érdemli meg.

Mi elég csúnyán váltunk el és én vetettem véget ennek az egésznek.

Szerintem ezek a kapcsolatok semmi jóhoz nem vezetnek. Aki nem tudja eldönteni, hogy veled akar lenni, azt hagyni kell,mert gyakorlatilag csak B megoldásként kezel. Én annál a kapcsolatomnál megfogadtam, hogy inkább dögöljek meg egyedül, mint hogy olyanra pazaroljam az időmet, aki nem engem akar.

34/F

tegnap 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Beteges dolog!
tegnap 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagynénémék éltek így. Elváltak, újból összejöttek, veszekedtek, állítólag verekedtek is. Évekig ment így, szétköltöztek, összeköltöztek.... Aztán egyszer csak tényleg vége lett. Egy elvált házaspárt most is ismerek. Már vagy 25 éve elváltak, de úgynevezett baráti kapcsolatban vannak. A hivatkozási alap a gyerek volt, aki már rég felnőtt, családja van. Egyiküknek sincs társa, mert ezt a "barátságot" senki nem fogadta el.
tegnap 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!