Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes még egy kis időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még egy kis időt adni, hátha jobban alakul a kapcsolatunk? 29/N

Figyelt kérdés
Egy társkeresőn ismertem meg egy srácot, aki palesztin és nemrég költözött ide. Tudom, nem sok idő, de 3 hónapja vagyunk együtt, plusz nekem van még egy 8 éves fiam. Elmondása szerint nem zavarja, hogy gyerekem van, de amikor a srác nálunk van, teljesen másképp jön le ez a helyzet. A fiam gyakran fel szokott kelni éjszaka, mert vagy éhes , vagy szomjas, de van, hogy mindkettő. A srác meg fintorogva kérdezi, hogy nem túl idős ehhez a gyerekem? Meg hogy ne keljek már fel, tuti, hogy szórakozásból csinálja, mert tudja, hogy úgyis odamegyek hozzá. Kb ugyanígy reagál, amikor beteg lett és annyival lerendezte, hogy csak nem akar suliba menni. Az is fura, hogy nem akar nagyon az előéletéről beszélni. Amikor kérdeztem, mit dolgozott, mondta, hogy katona volt, meg volt egy bátyja, de nemrég elvesztette. Ennél többet nem tudtam belőle kiszedni. Utalgat arra, hogy összeköltözne már velem, de egyelőre korainak érzem, főleg, hogy nem mond magéról semmit és a fiammal szemben is így viselkedik.
tegnap 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Jobbat nem találsz mint palesztin?
tegnap 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Pár honap alatt még az se derülne ki hogy bántalmazó e.

De ha miatta azt veszed magadon hogy nem mersz a gyerekkel foglalkozni se nehogy a száját húzza, az már rendesen toxic es kezdi magát kiskirálynak érezni nálad hogy ő "dirigál". A pasik amugyis sokszor féltékenyek is a gyerekre.

Szerintem nem szeret max használ. Majd kiderül hogy mire ment hogy lakcim tartozkodási engedély kell e csak neki vagy mit akar.

De légy óvatos. Gyereket ne hagyd vele soha kettesben!

tegnap 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:
*magadon észre
tegnap 17:28
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem sok közöm van hozzá de 8 évesen tudjon már egyedül inni. Meg azért kel fel éjszaka közepén mert éhes? Hát akkor valamit nem jól csinálsz....

A csávód meg had ne mondjak rá semmit. Jobbra nem telt? Ennyire kétségbeesett nő vagy hogy csak egy ilyenre futja? Nem tudsz róla semmit és már hozzád akar költözni ...komolyan meg kell itt kérdezni hogy ennek vajon még is mi lehet az oka? ....

tegnap 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

4 hagy vigyen már be az anyja vizet a gyerekének amikor akar. Meg hagy gondoskodjon már ugy ahogy akar.

Ezeket en is ugy utálom ha beleszolnak ilyenekbe!

tegnap 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Hogy járhatsz valakivel 3 hónapja akiről semmit nem tudsz? 😅
tegnap 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
És csodálkozunk hogy ennyi nyomi fiatal lesz😃 Nehogy már picit is önallósodjon, majd 18 éves korában te illeszd be a facát is a lyány lyukába, mert egyedül arra is képtelen lesz🤣
tegnap 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem járnak ezek, a pasi hasznalja eszköznek csak. De ha akar 2 perc alatt ugy lelép hogy a csaj még azt se fogja tudni hol lakik ki az anyja haverjai kit hivjon fel aki tudná, vagy mi a neve.
tegnap 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
És a gyereket hova tennétek? Nyilván nem akar vele együtt élni.
tegnap 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Dombon ülő vadászkutya legyek ha ez a kérdező nő és anya. 8 éves gyerek éjjel felkel enni. Aha. Csak egy buta troll kreálmánya. Hogy a palesztin lovagról meg a többi leírt elképesztő hülyeségről ne is beszéljünk.
tegnap 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!