Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal jól alakul nagyon minden, viszont ő mindenképpen a fővárosban vagy környékén akar élni később, én viszont nem vagyok benne biztos. Ilyenkor csak a szakítás a megoldás?
XI. kerület, Kelenföld környéke?
Vonattal 1 óra Győr (jó, most nem, most épp felújítanak, de alapból tényleg 1 óra kb xd)
Plusz szerezzetek új, közös ismerősöket. Nyilván a barátod barátai se szararcok, de ha nem bírod őket vmi miatt, akkor menjetek el együtt társasozni, kirándulni, ketten sokkal könnyebb új barátokat szerezni, mint egyedül. :)
Ez még nem akkora távolság, mintha mondjuk New Hampshire-ből Arizonába kéne menni ,ismerek egy ilyen párt, ők is megoldották, végül Saint Louis-ba költöztek ami a kettő között van, bár így is mind2 helytől jó messze. Az USA-ban ilyen brutál távolságok mellett is lehet kompromisszumokat kötni,akkor egy ilyen kis országban ez semmiség lesz.
Költözzetek pl. Tatára,vagy Komárom-Esztergom megyének valamelyik településére ami középen van, az BP-től sincs olyan messze és Győrtől se.
Egyébként ha Budapestre költöztek,akkor is bármikor egy pár óra alatt haza tudsz ugrani,az nem olyan vészes sztem,számtalan ismerősöm van, aki Békéscsaba,Nyíregyháza,Kaposvár,Pécs meg ilyen helyekről származik és az eredeti baráti köre ott van, mégis évek óta Budapesten él.
Szerintem azért lehet kompromisszumot kötni, Budapest - Győr nem a világ két sarka.
Nálunk a munkahelyemen van egy győri fióktelepünk, és tök sok ember van, aki a félig itt Pesten, félig Győrben dolgozik. Ha meg a belvárosi élettel vam bajod (teljesen megértem), akkor ott vannak Pest külvárosai, szatellit települései.
Én nem vagyok a "mindenáron együtt kell maradni" elv híve. Nagyon nem. De azért meg lehet próbálni kicsit küzdeni egy kapcsolatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!