Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképp szakítás a megoldás ha én kirándulni vágyó vagyok ő pedig otthon ülő?
Nem.
Mehetsz egyedül is. Vagy mással.
Vannak túratárs oldalok, ott tudsz találni társaságok, barátok kiránduláshoz, ill. szervezett túrákat vezetéssel.
Nem kell ráerőltetni amit nem akar, lehet külön programokat is szervezni.
A Covid alatt szerintem sokan vagyunk így, akik elkényelmesedtünk, leeresztettünk, lelkileg is, a vírus sokunk életét megváltoztatta. Emiatt ne gondolj szakítára.
Amint lazulnak a korlátozások sztem változni fog
Nehogy már EZÉRT szakítsál. Ez más kicsit, de nálunk pl. én imádok színházba, operába járni. Férjem kb. felszalad a falra a komolyzenétől. Többször mondta az elején, hogy a kedvemért azért eljön, de én mondtam, hogy "a kedvemért" ne jöjjön.
Ő így itthon lazul, én pedig két munkatársnőmmel járok színházba rendszeresen, mindenki boldog. (De pl. várost nézni szeretünk együtt ketten.)
Igaz rengeteg más dolog is vezetett a szakításhoz, de az én exem is nagyon otthonülős volt. Én nagyon vágytam volna felfedezni a világot, de őt jobban feltöltötték az otthoni tevékenységek. Fájdalmas volt rájönni hogy nem egy ilyen emberrel képzelem el az életem évek múlva.
Aztán találtam egy olyan társat aki oda-vissza van a túrázásért, kirándulásért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!