Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, hol a határa a pasi segítségének?
Mi az, és miért, amit már nem fogadnál el, sőt akár kifejezetten zavarna is?
Nem a férjed, és nem is az élettársad.
Mit fogadsz el egy udvarlótól, mit egy szeretőtől, és mit egy "a pasid" szintű férfitől?
És most ne ilyen fizetheti a randit szintre gondolj!
Hanem számlák fizetése, hivatali kapcsolatok bevetése, orvosi protekció, lakhatási körülmények jobbá tétele, drága ajándék,...
Aki nemet mond az orvosi protekcióra, annak még senkije nem volt igazán beteg... ezt még egy idegentől is elfogadnám ha úgy alakul.
Nehéz erre kategóriákat felállítani.
Ha párszor randiztam csak valakivel, akkor elég fura lenne bármit elfogadni apróságokon kívül. Kivétel talán, ha tudom hogy megengedheti magának, és nagyon betalál az ajándék (mert ebben az esetben többet nyom a latban, hogy tudja mit szeretnék, mint az hogy fura az egész helyzet).
Ha meg épp az összeköltözést és a közös kasszát tervezgetjük, akkor bármit el lehet már fogadni.
De mondjuk köztes helyzetekben sem a fentiek jutnak először eszembe mint "segítség", hanem hogy locsolja a virágaimat amíg céges úton vagyok, vagy elkísér az autószerelőhöz hogy ne verjen át. Szóval ami nem pénzbe kerül.
Nénikém kaját kapott mindig a szomszédjától.
Jól tette, egyedül nevelte a 3 gyerekét.
Okosan csinta.
Udvarlotol szamlak befizetsset semmikepp. Ha teljesen biztos ,h akarom vele a kapcsolatot ,akkor mindent elfogadok ezen kivul az udvarlas alatt.
Szeretot nem tartok. Attol semmit sem etikus elfogadni.
A pasim,aki nem elettars szintu ferfitol szinten minden segitseget elfogadok es fontosnak tartom,h mindig viszonozni tudjam valahogy , ha vmit nem is azonnal,hogy egyenrangunak tekintsen a kapcsolatban. A szamlak befizeteset nem .
Talán egy fuvar.
Volt, hogy a pasim kivitt a reptérre, majd hazahozott onnan. Ezt még nem éreztem gáznak.
De eszembe nem jutna számlákat fizettetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!