Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként, hol a határa a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, hol a határa a pasi segítségének?

Figyelt kérdés

Mi az, és miért, amit már nem fogadnál el, sőt akár kifejezetten zavarna is?

Nem a férjed, és nem is az élettársad.

Mit fogadsz el egy udvarlótól, mit egy szeretőtől, és mit egy "a pasid" szintű férfitől?

És most ne ilyen fizetheti a randit szintre gondolj!

Hanem számlák fizetése, hivatali kapcsolatok bevetése, orvosi protekció, lakhatási körülmények jobbá tétele, drága ajándék,...

tegnap 02:14
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Jézusom, én semmit. De sok nő ezeket így szépen sorban ahogy leírtad.
tegnap 02:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki nemet mond az orvosi protekcióra, annak még senkije nem volt igazán beteg... ezt még egy idegentől is elfogadnám ha úgy alakul.

Nehéz erre kategóriákat felállítani.

Ha párszor randiztam csak valakivel, akkor elég fura lenne bármit elfogadni apróságokon kívül. Kivétel talán, ha tudom hogy megengedheti magának, és nagyon betalál az ajándék (mert ebben az esetben többet nyom a latban, hogy tudja mit szeretnék, mint az hogy fura az egész helyzet).

Ha meg épp az összeköltözést és a közös kasszát tervezgetjük, akkor bármit el lehet már fogadni.

De mondjuk köztes helyzetekben sem a fentiek jutnak először eszembe mint "segítség", hanem hogy locsolja a virágaimat amíg céges úton vagyok, vagy elkísér az autószerelőhöz hogy ne verjen át. Szóval ami nem pénzbe kerül.

tegnap 04:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van mentős haverom, ő már segített nekem "orvosi dolgokban". Cserébe én meghívtam "piázni". A páromtól nyilván elfogadok mindent, de ez kölcsönös, tehát én is viszonzom. Szerintem amíg nem egyoldaló a dolog, addig semmi gond nincs azzal, ha akár egy haverral kisegítitek egymást. De ez igaz mindenféle társas kapcsolatra.
tegnap 06:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Össze szokta vágni a fát és be is hordja, füvet nyír, megszerel mindent. Nekem ez tökéletes a páromtól.
tegnap 06:58
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Nénikém kaját kapott mindig a szomszédjától.

Jól tette, egyedül nevelte a 3 gyerekét.

Okosan csinta.

tegnap 08:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Udvarlotol szamlak befizetsset semmikepp. Ha teljesen biztos ,h akarom vele a kapcsolatot ,akkor mindent elfogadok ezen kivul az udvarlas alatt.

Szeretot nem tartok. Attol semmit sem etikus elfogadni.

A pasim,aki nem elettars szintu ferfitol szinten minden segitseget elfogadok es fontosnak tartom,h mindig viszonozni tudjam valahogy , ha vmit nem is azonnal,hogy egyenrangunak tekintsen a kapcsolatban. A szamlak befizeteset nem .

tegnap 08:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán egy fuvar.

Volt, hogy a pasim kivitt a reptérre, majd hazahozott onnan. Ezt még nem éreztem gáznak.

De eszembe nem jutna számlákat fizettetni vele.

tegnap 10:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akivel most randizom, randiszinten fizet vacsorát és cukrászdát, nem engedi, hogy én fizessek, de párszor már kicseleztem, hogy ne legyen 100% a fizetési aránya. 1x utaztunk együtt, az ő kocsiján, szállás fizetéssel kicseleztem, mert nem fizette ki online előre (hálistennek). Engem zavarna, ha minden mindent ő fizetne úgy, hogy mindkettőnknek van élete és egzisztenciája, még akkor is, ha valóban a tenyerén akar hordozni. 45n.
tegnap 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8 vagyok, karácsonykor sütöttem neki bejglit, egymásnak már ajánlottunk dokit és be is ajánlottuk, illetve segítettem a fiai egyetemi tanulmányaiban, ő pedig segített nekem műszaki dologban.
tegnap 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!