Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan pasi aki fél az érzelmei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan pasi aki fél az érzelmeitől? Segítséget kérnék!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem egy sopánkodó tini vagyok, reálisan látom a dolgokat, általában mindenre van megoldásom.

Megismertem egy pasit, már az első pár beszélgetésben nagyon megnyiltunk egymasnak, holott ez mindkettőnktől szokatlan, mert elég zárkózottak vagyunk.

Tegnap találkoztunk és közölte, hogy ő fél az érzelmeitől, fél változtatni a mostani életén. Az előző baránője nagyon áverte, megalázta és azóta jobban bezákózott. (Mielött valaki azt írná,ez NEM egy lerázó szöveg, tényleg)

Szeretnék segíteni neki, hogy ne legyen ilyen "érzelmi roncs". Nagyon fontos lett nekem és nem akarom mégegyszer ennyire ősszezuhanva látni.

Volt már valakinek ilyen emberrel tapasztalata? Vagy esetleg valaki ilyen típus? Kérlek segítsetek!

#félelem #Érzelmi roncs
2014. júl. 14. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
A problémát csak akkor lehet megoldani ha szembenézünk vele. Elfuthat de ezzel saját magát csapja be és hosszabb távon nem fog jól járni. Aki látni akarja a fényt az vagy kockáztatja a sötétséget vagy belenyugszik az ellentettjébe.
2014. júl. 14. 09:53
 2/3 anonim ***** válasza:

7 év depresszió a szerelmi bánat és a magány miatt, szóval tudom mit érez...nálam a szakítás nagyon nagy törés volt igaz tini szerelem miatt, de nagyon szerelmes voltam és rettegtem a csalódástól egészen pár nappal ezelőttig!

Szerintem a gyógyuláshoz ezek szükségesek:

- a férfinak is akarnia kell meggyógyulni

- megértést, figyelmet, szeretet kell kapjon egy másik embertől

- jól kell éreznie magát újra boldognak egy másik emberrel

Szóval türelemmel mondhatni meg kell törnöd a jeget...de csak akkor sikerülhet ha ő is akarja...meg kell tanulnod az ő szeretet nyelvén kifejezni magad! (5 szeretet nyelv közül meg kell tudnod melyik az első 2)

21F

2014. júl. 14. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Hogy tudj segiteni neki tudnod kell a tortenetet...hogy minment keresztul es hogy mit erez legbelul. Sokat kell vele beszelgetned (legfokepp szemelyesen) es szo szerint ki kell faggatnod, csak is igy tudsz majd neki segitened. Es hogy megnyiljon neked tudatnod kell vele hogy 100%osan megbizhat benned. Te is meselj olyan dolgokrol neki ami a szived melyere van elrejtve es akkor biztonsagban fogja erezni magat es igen meg fog nyilni neked es segiteni fog!

Sok sikert! ;)

2014. júl. 14. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!