Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős pasi akar tőlem valamit? Lent
Melóhelyen van egy pasi.Ott dolgozik a barátnője is. Észrevettem,hogy a srác sokszor figyel, állandóan odajön,és piszkál,dobál ezzel azzal vigyorogva... ha megyünk egymással szembe akkor is kacsint,néz.. valamelyik nap nem volt ott a barinője, és odajött mellém dolgozni.Annyira közel állt,hogy folyamatosan összeért az oldalunk, karunk,eközben szintén piszkált, "húzta a fejem ", mosolyogva.. én szeretek ökörködni,és állandóan vidám is vagyok,lehet emiatt keresi a társaságom...? vagy egyéb dolog lenne emögött?? kicsit félek bármilyen megmozdulásától,nem szeretném,ha bárki is félre értene valamit,főleg ne a barinője...
Szerintetek az ilyen "ovis hajhuzogatás" jelenthet valamit?
Köszi a tanácsokat,tippeket....
igen, de nem párkapcsolatot
csak szexet akar
sejtettem...
de azt nem értem,hogy miért? ott a nője,aki ráadásul egy "szőke plázacica"...
Nem emlékszem melyik filmben hallottam ezt a mondatot:
Mutass egy gyönyörû nõt, és én meg mutatok egy férfit aki már unja dugni.
Vagy valami ilyesmi
Nézd, egy nõcsábász fickónak nem számit a barátnõ, mindig új hús kell neki
:) jó kis idézet :D
áá, nem nőcsábász fajta... ;) régóta vannak együtt.
De akkor érthetem úgy is,hogy szimpi vagyok neki? Ha nem lennék,nem fecsérelné az idejét arra,hogy szívja vérem,nem?
Mondjuk kapcsolatban élek,tehát nem szeretnék tőle semmit,csak félek,hogy valami csúnya pletyka szárnyra kap... :/ ezért is kérdeztem tőletek,hogy vajon mi lehet, miért piszkál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!