Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye egy kapcsolat kialakulásának, ahol a pasi leszögezi előre, hogy nem akar komoly kapcsolatot, csak kötetlent? Ha azt mondta, ha jó a szex, akkor lehet másról is esetleg szó.

Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 14:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esélye!! Lefekszel vele azt mondja rossz volt, és már le is lép!
2014. júl. 8. 14:46
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Esély lehet többre, hiszen fennáll a lehetőség hogy később beléd szeret esetleg akarata ellenére. De mivel eleve így áll hozzá, ennek esélye kevés. Attól hogy jó a szex, nem feltétlenül habarodik beléd. Tehát esély van, csak épp nem sok. Ne éld bele magad lehetőleg, nehogy szenvedj emiatt.
2014. júl. 8. 14:49
 3/31 A kérdező kommentje:
A 2. kedves hozzászólónak üzenném, nem feltétlenül rossz erkölcsű valaki, aki belemegy ilyenbe: Esetleg vágyik arra, hogy nőnek érezze magát, persze, nem feltétlenül ezt a módját kell választani!
2014. júl. 8. 14:51
 4/31 A kérdező kommentje:
nem azt kértem, hogy sárdobálás legyen, hanem, hogy normális ember módjára vélemény-nyilvánítás! Esetleg példa, ellenpélda. Nem az, hogy sértegetés legyen jogtalanul!
2014. júl. 8. 14:57
 5/31 anonim ***** válasza:
Ha tetszik a pasi akkor én belemennék hiszen még bármi is kialakulhat belőle, csak arra vigyázz,hogy ne szeres bele egyből mert annak lehet,hogy szenvedés lesz a vége a részedről.
2014. júl. 8. 15:03
 6/31 anonim ***** válasza:
60%

4-es! rohadtul senkit nem erdekel, h Te hogy erezned magad ilyen szituban, m baromira nem ez volt a kerdes, mar ha az ertelmi kepesseged van olyan szinten, h ezt felfogd. Irj blogot, ha a sajat elmenyedirol, terveidrol, vagyaidrol ohajtasz beszamolni, vagy masokrol velemenyt nyilvanitani. :D

Kerdezo! Tapasztalatbol mondom, h 0% eselye van annak, h tobb is lesz, ha a pasi elore leszogezi, h nem akar komoly kapcsolatot. A pasik elegge pragmatikusan gondolkodnak es tenyleg csak akkor csapnak at erzelgosbe, ha komolyan megfogta oket egy lany. Ne vedd sertesnek, de ha egy pasi Neked elore megmondja, h csak szex, akkor valszeg nem fogtad meg ot komolyabban. Ez nem a Te hibad, hanem egyszeruen a pasi ilyen es az erzelmeket sajnos nem lehet eroltetni.

A Te dolgod, ha igy is belemesz, de ne remenykedj, h lesz ebbol tobb is.

2014. júl. 8. 15:05
 7/31 anonim ***** válasza:
Semmi esély. Nem sok. :(
2014. júl. 8. 15:10
 8/31 A kérdező kommentje:
Még egyelőre nem találkoztunk személyesen. Tessék, egy újabb indok, amiért lehet sarat dobálni. Nem akarok amúgy lefeküdni vele egyből, szeretném megismerni, hátha látja, hogy nem vagyok olyan könnyen kapható, akikkel eddig dolga volt.
2014. júl. 8. 15:13
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Ha meg nem talalkoztatok szemelyesen, akkor gondolom, netes ismerkedes. Ha ezt igy elore megmondja, h nem akar tobbet, akkor szerintem vigyazz vele, m lehet nos is, es csak szexpartnert keres. Csak ugye nem mondja meg az igazat, m sok no elhatja a nos palikat a francba. Szoval eloszor probalj meg minel tobbet megtudni rola, meg arrol, h miert "csak" szexpartnert keres es miert zarja ki az eselyet annak, h tobb is lehet...
2014. júl. 8. 15:16
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak húzza a mézesmadzagot. Feltételezd azt, hogy sohasem fog változni, és csak akkor vágj bele, ha így is megéri.
2014. júl. 8. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!