Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye egy kapcsolat kialakulásának, ahol a pasi leszögezi előre, hogy nem akar komoly kapcsolatot, csak kötetlent? Ha azt mondta, ha jó a szex, akkor lehet másról is esetleg szó.
Na mi van 7-es, frusztrált vagy, hogy ilyen agresszívan írsz?:D Nyugi, nem bánt senki, de szerintem kettőnk közül neked kéne blogot vezetned, hátha csökkenne a feszültséged.
Biztos én vagyok a hülye felfogású, ha nem akarnék olyannal kapcsolatot, aki a szexel zsarol és arra építene kapcsolatot.
Többre tartom magam, mint egy ürítőtáska. Látom te az utóbbi szintjén vagy. :)
14-es! Senki nem frusztralt, es nem ertem, honnan veszed, h en az vagyok. Csak a tudtodra adtuk - erted, segitettunk, m magadtol nem fogdtad fel - h nem ez volt a kerdes, h Te hogy erezned magad. Szerintem ne egesd tovabb magad, m eleg szanalmas vagy. Es amint latod, a kerdezo is megvan a magahoz valo esze, Veled ellentetben. :)
Kedves Kerdezo! Ez tipikus mezesmadzag szoveg. Nyilvan nem fogja azt mondani, h "nos vagyok, 10 eve hazas es rohadtul unom az asszonyt, ezert alkalmi szexre vagyom" es azt sem fogja mondani, h "most leptem ki egy komoly kapcsolatbol, ezert baromira nincs kedvem megint lekotni magam hosszabb idore"
Az ok, h csalodott, de aki ezt elore leszogezni, h csak szexet akar anelkul, h megismerne, ott tuti vmi nem okes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!