Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye egy kapcsolat kialakulásának, ahol a pasi leszögezi előre, hogy nem akar komoly kapcsolatot, csak kötetlent? Ha azt mondta, ha jó a szex, akkor lehet másról is esetleg szó.

Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 14:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Azt mondta, azért , mert voltak próbálkozásai, de csalódott, és így nem akar komolyabbat. Azt mondta, rámbízza, hogy belemegyek-e vagy sem. Tetszik, még próbálom faggatni, beszélgetni vele.
2014. júl. 8. 15:19
 12/31 A kérdező kommentje:
Egyébként én szeretetre vágyom, nem csak szexpartneri kapcsolatra, csak ez a pasi tetszik. Ennél okosabb vagyok, ilyet még sosem csináltam, hogy belementem kalandokba, arra gondoltam, hátha kialakulhat valami,hiszen ő is negatív. Semmiképpen sem fekszem le vele akkor sem, ha találkozunk.
2014. júl. 8. 15:21
 13/31 anonim ***** válasza:
semmi esély. magamról tudom.
2014. júl. 8. 15:22
 14/31 anonim ***** válasza:

Na mi van 7-es, frusztrált vagy, hogy ilyen agresszívan írsz?:D Nyugi, nem bánt senki, de szerintem kettőnk közül neked kéne blogot vezetned, hátha csökkenne a feszültséged.

Biztos én vagyok a hülye felfogású, ha nem akarnék olyannal kapcsolatot, aki a szexel zsarol és arra építene kapcsolatot.

Többre tartom magam, mint egy ürítőtáska. Látom te az utóbbi szintjén vagy. :)

2014. júl. 8. 15:23
 15/31 A kérdező kommentje:
Akkor inkább hagyjam? Ne is pazaroljam rá az időmet? ő is mondta, hogy nem akarja rabolni az időmet, én döntök, mit akarok..
2014. júl. 8. 15:23
 16/31 A kérdező kommentje:
A 4-es hozzászólónak: kérlek, ne vitázz senkivel, itt nem rólad van szó. Köszönjük.
2014. júl. 8. 15:24
 17/31 anonim ***** válasza:
Ez sem rossz módszer amúgy. Ő nem ígér semmit, nem kényszerít semmire, ha csalódsz benne, csak magadat hibáztathatod, talán még könyöröghetsz is neki, ha arra céloz, hogy sürgős választ vár.
2014. júl. 8. 15:30
 18/31 anonim ***** válasza:
92%

14-es! Senki nem frusztralt, es nem ertem, honnan veszed, h en az vagyok. Csak a tudtodra adtuk - erted, segitettunk, m magadtol nem fogdtad fel - h nem ez volt a kerdes, h Te hogy erezned magad. Szerintem ne egesd tovabb magad, m eleg szanalmas vagy. Es amint latod, a kerdezo is megvan a magahoz valo esze, Veled ellentetben. :)

Kedves Kerdezo! Ez tipikus mezesmadzag szoveg. Nyilvan nem fogja azt mondani, h "nos vagyok, 10 eve hazas es rohadtul unom az asszonyt, ezert alkalmi szexre vagyom" es azt sem fogja mondani, h "most leptem ki egy komoly kapcsolatbol, ezert baromira nincs kedvem megint lekotni magam hosszabb idore"

Az ok, h csalodott, de aki ezt elore leszogezni, h csak szexet akar anelkul, h megismerne, ott tuti vmi nem okes.

2014. júl. 8. 15:35
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valahol értékelni kellene a pasiban azt,hogy nem ígérget semmit hanem tisztalappal indít. Nem akar komoly kapcsolatot nincs ebben semmi rossz.
2014. júl. 8. 15:37
 20/31 A kérdező kommentje:
Pont ez fogott meg valamilyen szinten benne, hogy nem ígérget, őszintén elmondta, hogy ez és ez van. Én mondtam, hogy komoly kapcsolatot akarok, szeretnék, ő ekkor picit visszahőkölt és elmondta, amit már ismertek. Még megpróbálom megismerni, de ha nem lesz rá vevő, hagyni fogom, mert nem bírnám elviselni, ha csak szex után viszlátot mondana.
2014. júl. 8. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!