Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar rengeteg pasi csak szexkapcsolatot?
Elég sokat ismerkedek, de néhány nap után kinyögik a pasik, hogy laza kapcsolatra vágynak, mert túl sokat csalódtak már. Elég furcsa, hogy rengetegen jönnek ezzel az indokkal, ráadásul ez nagyrészt a 23-28 éves korosztállyal van így, még csak nem is a 18-20 éves, általában éretlenebb srácokkal.
Direkt nem általánosítok, de nem egy ritka jelenség.
Talán a sok csalódás miatt. Nekem is most ment tönkre egy 2 éves kapcsolatom és bevallom, komolyat egy ideig most nem szeretnék
28/F
Pont a sok csalódás miatt elég a szexkapcsolat nekik. Azt gondolják, hogy nem érdemes több energiát fektetni a kapcsolatba, elég a szexelgetés.
Neked miért nem elég a szexkapcsolat? Néha (vagy nem is annyira néha) összejártok szexelni, de ezen kívül mindenki éli szabadon az életét.
Én párom 24 éves, fél éve vagyunk együtt. Eredetileg mi nem beszéltük meg minek indul, összejárogattunk kb 3 hónapig, aztán egyik nap úgy mutatott be a barátainak hogy "és ő peidg a barátnőm". :D Mondhatom néztem egy nagyot! De azóta már nagyon örülök neki hogy így tett, hisz attól a naptól számítva mint már mondtam, fél éve boldogok vagyunk.
Ezzel csak annyit akartam hogy biztosíthatlak, nem minden pasi csak szexre vágyik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!