Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymilió olyan pasi van aki csak dugni akar és jól is néz ki, én miért nem találok egyetsem?
Figyelt kérdés
Régen nem volt gondom a pasikkal,mindig voltak jelentkezők,de most még szexre sem találok.Eddig a szerelmet kerestem,de már nem hiszek benne miután csúnyán megégettem magam.Jól nézek ki,belevaló csaj vagyok.
Nem értem mi a baj.
19/L
2014. máj. 17. 13:19
1/29 aladar12 válasza:
rossz helyem keresed? válogatsz?
3/29 anonim válasza:
mert keveset vizsgálsz meg, pl itt vagyok én!
4/29 anonim válasza:
Kamu.
Ha csak ennyit akarsz fogj egy lenge ruhát aztán irány a szórakozóhely.
5/29 anonim válasza:
Majd itt találsz, úgyis itt dekkol mind az egymillió.
6/29 Szergej55 válasza:
Meg szerény, ezt kifelejtetted.
7/29 anonim válasza:
Tehát sexpartnert keresel?most lessz ajánlat;-)
9/29 A kérdező kommentje:
Válogatnék én,ha lenne miből.
2014. máj. 17. 13:29
10/29 anonim válasza:
Küldj egy képet, mert mindenki mondhatja hogy jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!