Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, ha a pasi AI segítségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha a pasi AI segítségével írna nektek egy ilyen dalt, meghatódnátok? Randiznátok vele?

Figyelt kérdés

Aztán bográcsozás, borozás közben erre csapatnák a haverokkal, esetleg élőben, gitáron is előadnák, vagy ezzel szerenádozna nektek:

[link]

2024. jún. 12. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Rühellem a verseket és a kis dalocskákat se adjon elő nekem még egyszer soha senki. Az se tomantikus, hogy borgácsozás közben füst és pörköltszag közben bármi "romit" hallgassak a félrészeg óbégatásból.
2024. jún. 12. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Erdekes, hogy ezt romantikanak hivod. Nalam ez a kretenseg fogalmat meriti ki.
2024. jún. 12. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Ezzel csak elijesztenéd őket szerintem.
2024. jún. 12. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Aki nekem zenét meg verset ír úgy, hogy nem vagyunk sok ideje együtt, pláne ha nem is találkoztunk, instant kuka.
2024. jún. 12. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekrm maga a dal nem tetszik, de alapból nem értem mi a probléma, szerintem az ötlet cuki. Bár én inkább művészeti beállítittságú vagyok, úgyhogy szerinten ez tök romantikus és személyes gesztus. Szerintem sokkal jobb mint valami klisés ajándékot adnia másiknak.
2024. jún. 12. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!