Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha a pasi AI segítségével írna nektek egy ilyen dalt, meghatódnátok? Randiznátok vele?
Figyelt kérdés
Aztán bográcsozás, borozás közben erre csapatnák a haverokkal, esetleg élőben, gitáron is előadnák, vagy ezzel szerenádozna nektek:
jún. 12. 07:44
1/5 anonim válasza:
Nem. Rühellem a verseket és a kis dalocskákat se adjon elő nekem még egyszer soha senki. Az se tomantikus, hogy borgácsozás közben füst és pörköltszag közben bármi "romit" hallgassak a félrészeg óbégatásból.
2/5 anonim válasza:
Erdekes, hogy ezt romantikanak hivod. Nalam ez a kretenseg fogalmat meriti ki.
3/5 anonim válasza:
Ezzel csak elijesztenéd őket szerintem.
4/5 anonim válasza:
Aki nekem zenét meg verset ír úgy, hogy nem vagyunk sok ideje együtt, pláne ha nem is találkoztunk, instant kuka.
5/5 anonim válasza:
Nekrm maga a dal nem tetszik, de alapból nem értem mi a probléma, szerintem az ötlet cuki. Bár én inkább művészeti beállítittságú vagyok, úgyhogy szerinten ez tök romantikus és személyes gesztus. Szerintem sokkal jobb mint valami klisés ajándékot adnia másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!