Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőcik, hogy reagálnátok ha egy pasi elsírná magát a szépségetek láttán? Meghatódnátok?
Ha egy szuper pasiról van szó, akinek a könnyei a luxus sportkocsijára folynak akkor igen, ha egy átlagos pasiról akkor leköpném és felpofoznám.
21/L
Ez van annyira szánalmas mint mikor haver kicsit ittasan valami romantikus filmen sírvafakadt és szelfiket küldött csajoknak, hogy ő elsírta magát egy romantikus filmen.. :D
Spoiler: Neki sem jött be..
A kérdés még ok volt, de a magyarázat nem kellett volna. Amikor írtad a ki van éhezve szót nekem nem egy romantikus pasi jutott eszembe és a szexmániásból meg köszönöm szépen nem kérek.
Ha valaki normális, romantikus szimpatikus férfi elbőgné magát a szépségemen bár szerintem csak átlagos vagyok akkor először is zsepit adnék neki ha lenne nálam utána megkérdezném hogy miért könnyezik, jól van-e ezután meg megijednék hogy megbőgettem egy pasit és nem megmosolyogtattam ergo hibásnak érezném magam mert a látványom könnyeket okozott. Harmadrészt lehet zavaromban mondanám hogy nem érdemes emiatt bőgni. 😃 Magyarán meg lennék szeppenve de ugyanakkor morcos is lennék mert bőgnek miattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!