Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasi 193cm, alacsony lány 154cm Hosszú távon is működhet?
Figyelt kérdés
Randizgatok egy aranyos csinos lánnyal és azthiszem ő lesz az.
Még sose éreztem ezt senkivel,amit most vele.
Néha azért vannak vicces szituációk első csóknál berogyasztottam a labaimat rendesen le kellett guggolnom neki pedig lábujjhegyre kellett állnia :)
Hosszú távon is működhet szerintetek?
2020. okt. 15. 22:32
2/13 anonim válasza:
Toletek fugg, kit mennyire zavar, en 170 cm vagyok de nekem is magas lenne egy 193 centis ferfi, aztan persze ha ugy ereznem magamat vele mint meg soha senkivel, akkor talan nem okozna problemat.
3/13 anonim válasza:
Persze hogy igen. Először furi csak.
4/13 anonim válasza:
Nem a magasságkülönbség fogja ezt eldönteni.
5/13 anonim válasza:
Sztem nem a magassága miatt érzed azt amit ugye? Remélem érted :)
6/13 anonim válasza:
Ez csak rajtatok áll, hogy nektek mennyire zavaró vagy nem zavaró. Nem a magasság fogja eldönteni a dolgot.
8/13 anonim válasza:
Jó, mert alvásnál a lány oldalán a lány alá odafér egy 40 centis macska.
9/13 anonim válasza:
Mondanám, hogy működhet. De mibel ez kérdés lehet, így már vannak aggályaim, mert éretlenségre vall a feltételezés, hogy egy kapcsolatot a felek magassága befolyásoljon.
Amúgy inkább lépcsóre vagy kisszékre rakd fel! Egyszerűbb,mint berogyasztani.
10/13 anonim válasza:
Nézd meg a Trónok harca Hegyét és immár feleségét. Szerintem elég boldognak tűnnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!