Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon alacsony és vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon alacsony és vékony kopaszodó férfinak ez működhet ha nagyon csinos lányra vágyik?

Figyelt kérdés

Utcán buszon szoktak ilyen nagyon csinos lányok utazni biztos ti is találkoztatok már ilyen nővel. Nagyon vágyok egy ilyen barátnőre. Lehet valaki felszínesnek gondol emiatt de úgy gondolom hogy a külső vonzalom fontos egy párkapcsolatban.

Arra gondoltam hogy megtetszik egy ilyen lány például a buszon akkor oda ülök és megkérdezem hogy szeretne meginni e meginni valamit velem mert nagyon megtetszett számomra és ismerkedni szeretnék vele.

2019. jan. 12. 22:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

"Arra gondoltam hogy megtetszik egy ilyen lány például a buszon akkor oda ülök és megkérdezem hogy szeretne meginni e meginni valamit velem mert nagyon megtetszett számomra és ismerkedni szeretnék vele."

Hát ez határozottan nem jó ötlet, ez a tömegközlekedésen spontán ismerkedünk dolog itt nálunk nem nagyon működik. Már csak azért sem, mert nem vagyunk olyan nyitottak, mint mondjuk más nemzetek (nyugatra).

Még ha szimpatikus is lennél neki (amit ugye nem tudunk előre), akkor is furán nézne rád.

Nem így kell ismerkedni és nem kell ennyire túlgondolni, minél természetesebb vagy, annál könnyebb dolgod van. Ha előre megtervezed, hogy mikor és hogyan közelítesz meg valakit, akkor kb. garantáltan az első 2 mp-ben elfogsz csúszni a forgatókönyvedtől, aztán ott fogsz dadogni és/vagy vontatott lesz az egész.

Szerintem ezt azért gondold át még egyszer.

2019. jan. 12. 22:09
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Sztem nem gáz csak ahhoz a megfelelő lány mellé kell leülni.Akinek tetszel is,úgy èrtem.Nem vaktában lövöldözni csak mert extra gyönyörűnek gondolod.Fel kell mérni az esélyeid,nem lehuppani az első csajhoz,aztán ha nem,akkor sebaj mögötte is ül egy.
2019. jan. 12. 22:13
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

"úgy gondolom hogy a külső vonzalom fontos egy párkapcsolatban" - Mindkét nem számára. :-)

"Arra gondoltam hogy megtetszik egy ilyen lány például a buszon akkor oda ülök és megkérdezem hogy szeretne meginni e meginni valamit velem mert nagyon megtetszett számomra és ismerkedni szeretnék vele." - Ezzel lehet, hogy még annál is elvágnád magad, akinek szimpatikus lennél. Meg különben is, mi van, ha kifogsz egy olyat, aki pont a saját neméhez vonzódik? Merthogy van ilyen, és manapság ez is felvállalható már.

2019. jan. 12. 22:22
 4/17 anonim ***** válasza:
24%

"Fel kell mérni az esélyeid,"

Nem jövök be senkinek.

Játék vége.

Hurrá.

2019. jan. 12. 22:22
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
Azt honnan tudod nem jön be senkinek?Lâttam én már kutyust gugolni.Ahogy kopasodó,vékony,alacsony pasit szép nővel.És a metron utaztam,szóval hanyagoljuk a pénzért volt vele témát.
2019. jan. 12. 22:26
 6/17 anonim ***** válasza:
19%

Hát ez így van. Én igazából magamra gondoltam, pedig se alacsony, se kopaszodó nem vagyok mégis úgy érzem, hogy mindenki rondának tart...

2019. jan. 12. 22:27
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Sanyarú ez a sors.Úgy látszik ki kell tépkedned szinte az összes hajad,hogy kopasz legyél,és meg kell várnod az öregkort,mikor a magasságod csökken.Akkor lehet,de csak lehet,hogy lesz Neked is esélyed,pont akkora,mint kérdezőnek.
2019. jan. 12. 22:31
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Igazából sem, mert akkor is rondának tartanának... Mindig annak tartottak, még az úgymond "exeim" is. Ezért is csalt meg mindegyik viszonylag hamar.

2019. jan. 12. 22:34
 9/17 anonim ***** válasza:
64%
Hát jó,ha nem akarod ,akkor nem erőltetem.
2019. jan. 12. 22:49
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Próbálkozni lehet. Csak ne csodálkozz, ha nem sikerül az irreális elvárásaid miatt.
2019. jan. 12. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!