Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a pasi előtt bevenni a fogamzásgátlót? Este 9-re van időzítve nekem, de mindig beleesik a randi idejébe. bővebben
Eddig kétszer randiztunk, akkor csak később vettem be mikor hazaértem, de ugye az nem annyira jó, mindig ugyanabban az időben kell bevenni.
Ma délután/este s megyünk valahová és nem akarom már mindig elcsúsztatni a bevételt. Hogy oldanátok meg? Ciki vagy nem bevenni előtte? Pl: ha sétáltok? Mert bárban kimennék a mosdóba
Nem kell elmondani neki,hogy fogamzásgátlót veszel be.
Ha esetleg észreveszi és rákérdez akkor mond,hogy fogamzásgátló.Ha esetleg cikinek tartod mond,hogy vitamin.Bár egyáltalán nem ciki szerintem és nem kell emiatt hazudni.:D
Értelmes embereknél nem az.
Sőt megnyugtató is :)
Az én barátnőm depresszió elleni gyógyszert is bevesz néha. Magáól elmondta miért és meddig szedi és kész. Az őszinteséget többre becsülöm bárminél.
A fogamzásgátló pedig tök normális dolog, nincs okod szégyenkezni miatta.
Persze, nem kéne hogy ciki legyen. De ahogy pl: a menstruációmat sem kötöm első néhány találkozáskor az orra alá, úgy azt gondoltam ezt sem kéne.
Később, mikor már együtt leszünk normális dolog, csak most még korainak tartottam
Szerintem más az, hogy "nem kötöm az orrára" meg más az, hogy "ciki".
Én se híresztelem random embereknek pl. a menstruációm, de nem ciki, hogy történik velem ilyen olykor, ha történetesen úgy alakul hogy megtudja valaki hogy épp megvan, akkor abban nincs semmi gáz szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!