Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a pasi előtt bevenni a fogamzásgátlót? Este 9-re van időzítve nekem, de mindig beleesik a randi idejébe. bővebben
Eddig kétszer randiztunk, akkor csak később vettem be mikor hazaértem, de ugye az nem annyira jó, mindig ugyanabban az időben kell bevenni.
Ma délután/este s megyünk valahová és nem akarom már mindig elcsúsztatni a bevételt. Hogy oldanátok meg? Ciki vagy nem bevenni előtte? Pl: ha sétáltok? Mert bárban kimennék a mosdóba
Miért lenne igaza? Pont hogy az újabb tabikban igyekeznek annyira minimalizálni a hormonok mennyiségét, hogy pontosabban kell bevenni őket mint x évvel ezelőtt.
Kérdező!
Férfiként írom: ha szexelsz vele, akkor nem kell semmit titkolnod: vedd be őelőtte.
Ettől függetlenül kérdezem: nem lehet egyszer áttenni más napszakra? Szerintem a reggel lenne ideális, mert akkor mindig egyedül vagy, és ugyanakkor kelsz, ugyanazok a teendőid.
Egyedülállóként is, párkapcsolatban is bármikor lehet esti programod. Amikor el is felejtheted, meg nehezebb alkalmat találni rá, pláne, ha nem akarod, hogy más is lássa.
Borzalmas ötlet, a legtöbb ember nem ugyanakkor kel minden reggel szerintem....
Sajnos reggel is előfordulnak ilyen helyzetek, változó időben megyek munkára és egyetemre, van mikor reggel 6-ra, van mikor csak 10-re, nem kelnék fel ez miatt minden reggel 5-kor, hogy bevegyem a tablettát.
Még nem szexeltünk, eddig 2 találkozón vagyunk csak túl. Ő is, én is dolgozunk, késő délután/este tudunk csak találkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!