Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most randi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most randi lesz?

Figyelt kérdés

Szóval. Tavaly ismertem meg egy pasit a baráti társaságban, egyszer-kétszer találkoztunk közös rendezvényeken. Beszélgettünk, de abszolút semmi érdeklődést nem mutatott irántam egyébként. Nekem tetszett, de úgy voltam vele, hogy ha nem, hát nem.

Aztán most, kb fél évvel azután, hogy legutóbb találkoztunk, mert én azóta nem voltam velük, rámírt, hogy mi újság velem, rég nem látott.

Csetelgettünk, aztán feldobta, hogy mehetnénk együtt túrázgatni a környéken, mivel mindketten szeretünk. Én igent mondtam rá, meg is állapodtunk, hogy talán most vasárnap jó lehet. Majd visszatérünk rá a hét másik felében, addig is minden jót. Eddig jó is a dolog, de valahogy van egy hiányérzetem. Ha randizni szeretne velem, nem kellene kicsit aktívabbnak lenni, esetleg hétközben is bejelentkezni? Vagy túlparázom?

ma 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez még semmi se csak egymásra talált 2 túratárs.
ma 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedni akar, csak ti ketten, élőben, társaság nélkül.

Mi értelme lenne azelőtt semmiségekről beszélni, "bejelentkezni"?

ma 15:04
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Ketten a bozótban? Csakis társasággal. Vigyél magaddal még vkit. Szinte nem is ismered.
ma 15:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát, azért a budai hegyek, meg a normafa nem bozót :D
ma 15:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Lehet, tartalék vagy. Ha nem lelkes, inkább ne éld bele magad, inkább személyesen alkoss véleményt addig is.
ma 16:08
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Van ott azért bozótos is és majd bedugdossa a kígyóját a bozótodba.
ma 16:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát persze, 0 fokban biztosan mindenki arra vágyik. Mert kb annyi lesz a hétvégén.
ma 16:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyen hidegben pont a legjobb összebújni!
ma 16:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Hol, a szabad ég alatt a túristaösvényen? :D Te se jártál még a szabadban télen.
ma 16:13
 10/12 anonim ***** válasza:
A turisták meg fogják érteni hogy a hideg miatt bújtatok össze.
ma 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!