Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rózsát adni egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rózsát adni egy lánynak "random" találkozáskor?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik. De nem ismerem, csak látásból. Arra gondoltam, hogy veszek neki egy vörös rózsát és beviszem neki a boltba. Egyben megkérdezem lenne e kedve munka után beszélgetni. A gond csak az, hogy a boltban nem ő van egyedül. A kollégái előtt kellene átadnom pár szó kíséretében, ami nem a legjobb szerintem így. A másik kérdésem, hogy alapvetően nem fura e egy vadidegen lányhoz így rögtön egy rózsával odaállítani? Mi a véleményetek?

ma 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Manapság sztem fura kicsit az, hogy egy látásból ismert embert ajándékkal akarsz lekenyerezni, randira hívni. Az bőven elég akkor, amikor már randiztok... elég kínos is tud lenni egy ilyen jelenet a vevők meg a kollégái előtt akkor is, ha vevő lenne az ismerkedésre, pláne ha nem, hogy akkor mit kezdjen a virággal.

Inkább csak a rózsa nélkül hívd el randizni.

ma 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Meg a munkába érkezése előtt, távozása után hívd el randira vagy kérj tőle "segítséget", az egyik polcnál és majd akkor mondd el neki.
ma 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"alapvetően nem fura e egy vadidegen lányhoz így rögtön egy rózsával odaállítani?"

De igen, fura lenne. Szerintem inkább próbálj beszélgetni vele pár alkalommal, aztán ha úgy érzed, hogy kölcsönös a szimpátia, akkkor kérdezd meg, hogy egyszer meghívhatnád-e munka után egy sütirem, kávéra, stb.

ma 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Ciki. Ha már viszel neki valamit, akkor az egy bonbon legyen, vagy cserepes virág
ma 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De az, furcsa. Idegennek ne vigyél semmit, bonbont sem, semmit. Randira hívd el, ha belemegy, a másodikra vihetsz neki ilyesmiket.
ma 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez gáz öcsém. Az nem, hogyha az első randin 10-20 ezres számlát állsz, olyan dolgokért, amiknek összértéke 2500 Forint, mert ez a szokás, de ez a rózsás trükk nagyon gáz.
ma 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki.
ma 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!