Ismerkednétek random zsákbamacska szerűen innen a GYK-ről?
Figyelt kérdés
De most komolyan jártatok már sikerrel erről az oldalról? Ez alatt már azt is sikernek könyvelném el, he egyáltalán össze jött a találka. Ha igen írjátok már meg légyszi, mert érdekelne. Azt, hogy most beírnám budapesti 33F lennék és keresném a rugalmas, szabadidős, baráti kapcsolatrendszerű párom, akivel mindenfajta szórakoztató programokkal élveznénk egymás társaságát nem hinném, hogy bárki is rám írna privátba.#barát #ismerkedés párkapcsolat nő férfi együttlét szabadidős #találkozás barátság ismeretség barátkozás fiú lány #szingli flört flörtölés ismeretlenül erotika unalom #unalmas izgalmas izgalom randi randevú alkalmi #szórakozás egyedüllét egyedül magány magányosság
jún. 9. 00:32
1/35 anonim válasza:
Nekem volt innét több találka is, igaz a zöme még 8-10 évvel ezelőtt...
jún. 9. 00:50
2/35 anonim válasza:
Az ha nő vagy simán, ha férfi nem sok esély van rá ha csak nem vagy extrém jó képű
jún. 9. 02:30
3/35 anonim válasza:
3 ex és 10-20 közötti baráti találka elég?
Nekem kb ennyi volt 10 év alatt.
F
jún. 9. 04:50
4/35 anonim válasza:
4 talalkozó, ebből eggyel még a mai napig találkozom. Eggyel írkálunk, kettő eltűnt
jún. 9. 07:03
5/35 anonim válasza:
Volt innen szex, elhagyott de az ilyen menjen is...es eleg ronda vagyok es van sulyfeleslegem is .
jún. 9. 07:58
6/35 anonim válasza:
Persze hogyne 😂 egy ronda és kövér pasival akar egy nő csak úgy szexelni xd
jún. 9. 08:32
7/35 anonim válasza:
6# miért ne?
Attól hogy ronda, és van súlyfeleslege, attól még lehet jó vele a szex
4es vagyok
jún. 9. 09:29
8/35 anonim válasza:
Régebben volt pár találkozás innen, de egyikből sem lett semmi. Az egyik csaj betegesen félt mindenféle érintéstől, a másik valami se veled, se nélküled kapcsolatszerűségben (vagy még abban sem) volt egy agresszív gyerekkel. Volt egy csaj, akivel barátilag találkoztunk, de ő sem nagyon keres. Az utóbbi jó néhány évben viszont egyre siralmasabb az itteni felhozatal, a többség vagy eltűnik, vagy elhajt, de még csak beszélgetni sem igazán lehet velük, mert általában egyoldalúan csak én kérdezek. Így meg nincs értelme ismerkedni.
jún. 9. 11:15
9/35 anonim válasza:
Az igaz, hogy egyre nehezebb itt ismerkedni emberekkel, de azért még most is lehet találni nagyon szimpatikus személyeket.
jún. 9. 11:18
10/35 anonim válasza:
#9: Lehet, de ők is eltűnnek vagy lepattintanak. Egyre inkább azt érzem, hogy az embereknek irreális elvárásaik vannak másokkal szemben, illetve hogy szeretnek benne maradni a virtuális világban (főleg ha anonim módon tehetik meg ezt), és nem akarnak kilépni a komfortzónájukból.
jún. 9. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!