Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednétek random zsákbamac...

Ismerkednétek random zsákbamacska szerűen innen a GYK-ről?

Figyelt kérdés
De most komolyan jártatok már sikerrel erről az oldalról? Ez alatt már azt is sikernek könyvelném el, he egyáltalán össze jött a találka. Ha igen írjátok már meg légyszi, mert érdekelne. Azt, hogy most beírnám budapesti 33F lennék és keresném a rugalmas, szabadidős, baráti kapcsolatrendszerű párom, akivel mindenfajta szórakoztató programokkal élveznénk egymás társaságát nem hinném, hogy bárki is rám írna privátba.

#barát #ismerkedés párkapcsolat nő férfi együttlét szabadidős #találkozás barátság ismeretség barátkozás fiú lány #szingli flört flörtölés ismeretlenül erotika unalom #unalmas izgalmas izgalom randi randevú alkalmi #szórakozás egyedüllét egyedül magány magányosság
jún. 9. 00:32
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

Én itt szereztem a legjobb barátomat tavaly októberben 😊

Leginkább online irogatunk, meg néha beszélgetünk.

De nagyon jól megértjük egymást, sokat viccelődünk, és elfogad engem teljesen😊 holott én autista vagyok.

júl. 23. 20:07
 32/35 anonim válasza:
Nekem alakult már innen barátság, azóta az illető szinte életemben a legjobb barátom. 🤗🤗❤️❤️
aug. 21. 20:42
 33/35 anonim válasza:
Levelezéseim max 1 hétig tartanak, aztan eltunnek mint szurke szamar a kodben
szept. 18. 08:51
 34/35 anonim válasza:
Benne lennék
szept. 19. 18:48
 35/35 anonim válasza:
Egyre határozottabban mondhatom, hogy a válaszom "nem". Még ha van is valami minimális érdeklődés irántam a másik ember részéről, rövidesen azt veszem észre, hogy jobb esetben csak önmagukról mesélnek, rólam nem kérdeznek semmit, nem dobnak fel témákat, rosszabb esetben csak néha-néha odalöknek válaszként valamit, kapok pár tőmondatot, néhány szót, és ennyi. Nekem felnőttként nem erre lenne igényem, mint ahogyan szerintem más értelmes, normális felnőttnek sem.
szept. 19. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!