Ismerkednétek random zsákbamacska szerűen innen a GYK-ről?
Figyelt kérdés
De most komolyan jártatok már sikerrel erről az oldalról? Ez alatt már azt is sikernek könyvelném el, he egyáltalán össze jött a találka. Ha igen írjátok már meg légyszi, mert érdekelne. Azt, hogy most beírnám budapesti 33F lennék és keresném a rugalmas, szabadidős, baráti kapcsolatrendszerű párom, akivel mindenfajta szórakoztató programokkal élveznénk egymás társaságát nem hinném, hogy bárki is rám írna privátba.#barát #ismerkedés párkapcsolat nő férfi együttlét szabadidős #találkozás barátság ismeretség barátkozás fiú lány #szingli flört flörtölés ismeretlenül erotika unalom #unalmas izgalmas izgalom randi randevú alkalmi #szórakozás egyedüllét egyedül magány magányosság
jún. 9. 00:32
21/35 anonim válasza:
ma 16:20 En peldaul oszinten meg mondom, hogy masok altal csunyanak mondott nokkel akartam ismerkedni. Nem az a lenyeg, hogy hogyan nez ki valaki...vannak mas fontosabb dolgok is. Eleinte azt mondtam, hogy ezek a nok kincsek...de nem lehet veluk normalisan ismerkedni. Hiaba mondtam, hogy komolyak a szandekaim...tele vannak gatlasokkal. Amelyik meg nem az le lepett az elso pasival aki kozelebb lakott hozza :( 36/f
jún. 13. 17:09
22/35 anonim válasza:
Azt sajnos én is tapasztaltam, hogy az átlagos nők is sokszor bunkók/beképzeltek, tele vannak irreális elképzelésekkel. Egyébként én eddig két véglettel találkoztam: az egyik típus képtelen a kommunikációra, jobb esetben kicsit részletesebben válaszolgat, de tőled nem kérdez semmit, nem érdekled, aztán le is lép. A másik típus az unatkozó/pszichopata, aki ígérget, hazudozik, csábít, játszik veled, elhiteti, hogy lehet köztetek valami, aztán visszakozik, eltűnik, hárít, lepattint. A többséggel semmire sem lehet menni, max. csak az idődet és az energiádat rabolják, esetleg még lelki sérülést is okoznak neked.
jún. 13. 19:05
23/35 anonim válasza:
Fhú, hát nem is tudom... Honnan is kezdjem? Talán azzal, hogy nekem van ilyen jellegű tapasztalatom erről az oldalról, találkoztam már "vakrandi" szerűen emberekkel (azonos neműekkel főleg, barátkozás céljából). Nem szeretnék senkit kiábrándítani vagy megbántani, de nagyon vegyesek a tapasztalataim. És javítsatok ki ha rosszul érzékelem, de évekkel ezelőtti állapotokhoz képes jócskán leromlott a színvonal. 5-8 éve még jókat lehetett beszélgetni, találkozni emberekkel, most mintha magába fordulóbb lenne a felhasználók zöme. F
jún. 14. 14:37
24/35 anonim válasza:
#20 Priossal kéne bekeretezni és kirakni az oldal tetejére, annyira pontosan írtad le. Vagy csak ugyan abba a csajba futottunk bele itt, de nagyon igaz amit leírtál. :D
jún. 26. 07:34
25/35 anonim válasza:
#24 Hát lehet ugyanabba futottunk bele, de szerintem többen is vannak :) De még csak az se kell hogy elhízott legyen, szimplán mondjuk a kevésbé dekoratív arcúban vagy a kismellűben is ki tud ugyanez alakulni. És te mondjuk elfogadó lennél vagy akár kifejezetten tetszene is, de hiába, mert ezek a nők a fejükbe vették hogy te lenézed és utálod/kineveted őket ahogy "mindenki más" és ezért össze vissza büntetgetnek minden ok nélkül, meg beléd állnak, kiforgatnak mindent, meg ha tehetik nyílt vagy burkolt érzelmi bántalmazásba kezdenek, amint lehetőségük adódik rá. Őszintén szólva rengeteg itt a beteg, toxikus személy. Szóval igen, szerintem sem ártana ha minél több ember tudna ezekről, úgymond kockázatok és mellékhatások. Bár ami állapotok itt az oldalon mostanra beálltak, talán a legbölcsebb lenne az egész itteni ismerkedést elengedni.
jún. 26. 09:42
26/35 anonim válasza:
#25: Sajnos igazad van, tele van ez az oldal betegekkel. Az egyik folyamatosan hitegetett a találkozással kapcsolatban, a másik nagy szerényen közölte, hogy fb-on a több azonos nevű csaj között ő a legszebb (amikor meg akartam őt ott keresni), a harmadikkal még csak a randit tervezgettük, de már arra kérdezett rá, hogy mennyi idő után költöznék oda hozzá, mert ő csak ezek után szexel. Amúgy sok nőnek megpróbáltam eltűrni a problémáit, szeszélyeit, de hiába. Volt, aki közölte, hogy neki nincsenek barátai, magányos stb., mondom, oké. Volt, aki kijelentette, hogy nehezen tud megbízni másokban, mondom, oké. Ha valaki nem tudott minden nap írni, elfogadtam. Nem rohantam le senkit, normális és érdeklődő voltam, de hiába. Sokszor teljesen indokolatlanul eltűntek, egyik nap még okés volt minden, másnap már se kép, se hang. Olyankor átnéztem az utolsó üzenetemet, de egyikben sem találtam semmi olyat, ami miatt megsértődhettek volna. Utálom, amikor felesleges köröket futtatnak le velem, vagy amikor eltűnnek, hárítanak, és még csak meg sem mondják, hogy mi a bajuk.
jún. 26. 09:56
27/35 anonim válasza:
20# Nők: "nincsenek barátaim" = Tele a friendzone.
(a friendzone nem egyenlő a barátsággal. Simpelő tömeg a megfelelő szó rá)
jún. 26. 11:54
28/35 anonim válasza:
25, 26# Mindig tartsátok szem előtt, hogy a Gyk nem reprezentálja környezetünk egészét, csak egy nagyon kicsi szeletét. Ha a nagy átlagot nézzük, persze mindenhol vannak toxikus emberek, de vannak helyek, ahol ezek az emberek kifejezetten koncentrálódnak. Na, hát ez az oldal egy ilyen hely. Ki lehet szűrni a normálisabbakat, csak nem biztos, hogy erre van pont időm és türelmem.
jún. 26. 12:04
29/35 anonim válasza:
Pontosan 28-as. Én szeretem azt hinni hogy a társadalmunk azért még a jelenkorban sem ennyire beteg, mint amit itt az oldalon töményen és koncentráltan sokszor tapasztalok. A felnőtt párkapcsolatok kategória is tele van mindenféle sérült és idegbeteg bántalmazóval, sokszor a kommentekből is süt ez az egész sértődött agybaj, teljesen nyíltan. Kiforgatás, sovinizmus, áldozathibáztatás, meg sokszor abszolút nőietlen felesleges izmozások és beszólogatások, balhék, provokációk. Hát én a való életben tömegesen még nem igazán tapasztaltam ezt, szerencsére. Van 1-2 elvetemült és nyíltan rosszindulatú hülye azért élőben is, de itt valóban nagyon nagyon töményen koncentrálódnak mostanra ezek. És én is úgy vagyok hogy már nincs rá időm és türelmem hogy megtaláljam aki nem ilyen, mert aki elsőre okénak tűnik azoknál is a semmin halálosan megsértődés, vagy szimpla ghosting lesz a vége, csak idő kérdése.
jún. 26. 12:59
30/35 anonim válasza:
Ismerkednék Nőkkel ha preferálják a szóbeli kommunikációt.
jún. 28. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!