Ismerkednétek random zsákbamacska szerűen innen a GYK-ről?
Ahogy a többség is írta, régebben könnyebben összejött pár találkozás.
Írogatni is bátrabban lehetet.
Kiváncsiak voltak az emberek.
Ma, sokkal felszinesebb, "hígult" a társaság.
Leveleztem innen évekig, aztán elkoptak a levelek.
Mindenki "felnőtt" éli a saját világát.
Duplán kerülendő kategóriába sikerült akkor belecsúsznod, kérdező. Nekem mostanra az egyik elsőszámú red flag ez lett, hogy nincsenek barátai. Elméletben nagyon jól hangzik, így nem kell osztoznod senkivel, de pontosan ebben rejlik a csapda jellege is, hogy jól bekapd a horgot. Tehát sokaknál ez szimpla hazugság lesz, amúgy vannak bőven ismerősei meg emberek akik simpelnek neki ezerrel, te meg néha becsúszol a rangsor aljára és várat ezerrel meg húzza az idődet mindenféle hazugsággal. Ha meg tegyük fel tényleg igaz amit állított (mert akad bőven ilyen is) akkor érdemes lenne elgondolkodni az okain. Többnyire a leghihetetlenebbül gáz és pszichopata húzásokat vagy akár ghostingokat, kikattanásokat is ezek a "nincsenek barátaim" féle nők adták elő nekem is korábban. Azóta jobban megválogatom a társaságomat. Ja és másoktól is ugyanezt hallottam vissza.
A másik gond hogy túlsúlyos, tehát hogy túlzottan lentebb adtad. Szintén ez a csapda, hiheted hogy talán nincs annyira lehetetlen módon elszállva az egója mint egy mai modern átlagos nőnek. Tévedés! Sok esetben ezek az átlag alatti nők produkálják a leggázabb, egoista, kompenzálósan toxikus, személyiségzavaros viselkedést. Legyen szó szimpla nagyképűségtől kezdve érzelmi bántalmazásig, vagy épp feljogosítottság érzésig hogy majd ő félóránként variál és eldönti hogy neked mit lehet vagy mit nem lehet. Instant kuka az ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!