Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak mennyi idő/randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyi idő/randi után döntitek el hogy akartok kapcsolatot a nővel?

Figyelt kérdés
ma 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Erre nincs kifejezett idő.

Az, hogy szex lenne e az első randin első percben eldől. :)

Hogy többet is...sok sok sok együtt töltött idő. Közös programok, szórakozás, kikapcsolódás, kirándulgatás.

Ezt nem lehet leírni :)

Minden ember tudja , hogy hogyan alakulnak ki kapcsolatok...

összeköltözés pedig....hosszú hónapok..

Persze egyáltalán nem mindegy, hogy 20 vagy 40 évesek vagytok.

34 éves koromra lett egy teljesen szerethető jól kereső állásom és lakásom...nem váltanék munkát senki helyett. és költözni sem messzire...20 évesen kb. lesz**artam h 1-ik nap itt dolgozom másik nap meg már ott...lazábban váltottam munkahelyeket is.

ma 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kierdemli a bizalmam.
ma 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Ha a második randin is tetszik és vonzónak tartom, akkor megcsókolom.

Ha tetszik ahogy csókol, íze, illata, akkor onnantól ő a barátnőm.

Én nem tesztelgetek párhuzamosan több nőt hetekig.

Ha az ágyban nem illünk össze, akkor meg elköszönök.

48f

ma 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Első randi után eldöntöm, hogy akarom e a további ismerkedést. Aztán a randik alatt eldől, hogy passzolunk e vagy sem. Nem a randi számától függ, hanem a beszélgetéssel töltött időtől, egymás megismerésétől, stb..
ma 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Kefe utan.
ma 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!