Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eddig azt állította hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig azt állította hogy kapcsolatot akar, majd hirtelen se kapcsolatot, de kalandot sem. Miért akar továbbra is találkozni velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, másfél éve ismertem meg, és félév kihagyást leszámítva egy évig mindenegyes nap ír/beszélgetünk (kb mintha kapcsolatban lennénk) mai napig. Ez idő alatt mindössze 4x (egyszer csak véletlen a városban, nem megbeszélés alapján) találkoztunk. Mindig ő vetette fel a találkozást, többször is, de nem igazán az esetem, így nem igen tudtam rávenni magam. Nagyon kedves, és normális, ezért adtam egy esélyt a dolognak. Élőben se nyerte el a tetszésemet külsőleg, de belsőleg teljesen odavoltam érte.😅 Ezután találkoztunk még 2x, és ugyanúgy beszélünk továbbra is napi szinten folyamatosan mindenről. Viszont, utolsó találkozásnál feljött a szó a kapcsolatról, és kb azt mondta körbeírva hogy ő nem akar kapcsolatot, azt se mondta hogy egy éjszakás dolgot keres, de a szavaiból úgy vettem ki hogy az felé hajlik. Rákérdeztem hogy akkor mit keres, erre a válasza az volt, hogy kalandot semmiféleképpen nem, kapcsolatot meg a szabadideje miatt nem. Most ezt valaki érti?🤷🏽‍♀️ Kapcsolatot, de kalandot se keres, mondjuk az utóbbit én se, de minek hív el többször is randizni akkor?😂 Napokban ismét felvetette hogy mikor lesz a következő találkozó, de figyemenkivül hagytam, és eltereltem a témát. 28/L, 27/F

okt. 27. 02:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Az nem lehet hogy jó társaság vagy? Ha most csak ennyit akar… Nem csak az általad felvázolt két opcióból áll a világ. 31/F
okt. 27. 02:58
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Csinálni kell és alakul minden magától.
okt. 27. 03:06
 3/19 anonim ***** válasza:
73%

Fúú de utáltam ezt az állandó elemzést, meg kategorizálást, megbeszélés alapon eldönteni, hogy ki mit akar és már előre tudnom kell, hogy mit fogok érezni. Mekkora hülyeség már.

Összejövünk 1x, 2x és utána vagy visz magával az egész, vagy nem, ha nem, akkor próbálkozni lehet, de úgysem lesz belőle semmi, csak nyavalygós szenvedés.

okt. 27. 05:51
 4/19 Noren1989 ***** válasza:
52%
Szerintem érzi,h nem jön be, emiatt inkàbb nem akar tőled kapcsolatot.
okt. 27. 07:04
 5/19 anonim ***** válasza:
59%

A kaland az én definícióm szerint egyszeri, vagy rövidtávú szexuális viszony. Attól még akar kefélgetni, hogy nem rövidtávon, csak az effortot ne kelljen már beletennie egy normális, törődő kapcsolatba! Hát ez kell neked?

Te is beszélgetsz vele egyébként, ha nem vetted volna még észre. Te miért beszélsz vele? Na? Ő is beszél veled, mert valami haszna van belőle.

Ha normális kapcsolatot akarsz, akkor ne pazarold rá az időt, mert ő erre nem érett.

okt. 27. 07:08
 6/19 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem barát-zónában vagy jelenleg. Lehet, hogy barátság extrákkal típusú dologba tovább lépne, de párkapcsolatot nem szeretne.
okt. 27. 08:34
 7/19 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem sem vagy annyira az esete, hogy ebbe bàrmennyire is energiát tegyen... Sajnálom,én úgy látom,neked valószínűleg nem efféle lelkileg gyerekre lenne szükséged!
okt. 27. 09:36
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha barát zónába tett, és nem akar tőlem semmit, ha nem vagyok az esete neki, akkor miért vergődik azon hogy mással találkoztam?😂 Mondtam neki amit nektek is leírtam, erre az volt a válasza “ne fárassz, szerinted viccből hívogatlak találkozni?”🤣 Kövezzetek meg, de nem tudok eligazodni a dolgon.
okt. 28. 01:42
 9/19 anonim ***** válasza:
50%
Meg vagy kövezve.
okt. 28. 01:44
 10/19 A kérdező kommentje:
Értelmes választ ugyan nem adtál, de értékelem hogy rámszántál pár másodpercet három szó leírásával.😆
okt. 28. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!